Skip to content
Brand

Ontdek de nieuwe wintercollectie bij Nike

14 november 2023 16:34
Ontdek de nieuwe wintercollectie bij Nike

In de Nike wintercollectie vind je geschikte sneakers, kledingstukken en accessoires voor de koude winterdagen. De collectie komt met artikelen voor het gehele gezin. Bekijk hier een aantal top picks uit de collectie en vul je garderobe aan met deze Nike winter items.

Nike wintercollectie

De Nike wintercollectie komt met weerbestendige artikelen. De collectie maakt gebruik van innovatieve materialen, zoals GORE-TEX – een waterbestendig en ademend materiaal. De Nike Air Max 90 GORE-TEX in een groen met bordeauxrode colorway is dan ook zeker een geschikte keuze voor de winterdagen.

Ook de Nike Air Force 1 High Utility 2.0 is met zijn grove buitenzool een ideale sneaker voor de winter en zorgt voor extra grip. Details op de kraag en hiel geven het paar een outdoor look. Het model is in diverse colorways te verkrijgen en komt ook in een Low variant.

De Nike Air Force 1 ’07 in de colorway ‘Flax’ is al jaren een geliefde colorway bij velen. De sneaker kleurt van top tot teen diepbruin en komt met outdoor veters. De Nike City Classic is daarentegen een recent gereleased silhouet, speciaal voor de dames. Het paar heeft een hoge kraag en is met zijn waterbestendige upper erg geschikt voor de winterdagen.

Shop bij Nike

Bekijk hieronder meer deals uit de Nike wintercollectie. Mocht je liever direct de collectie willen bekijken, klik dan op de knop hieronder. Mocht je meer van dit soort berichten willen lezen, bekijk dan de Sneakerjagers nieuwspagina.