Skip to content
Newsfeed

Ontdek de hoogtepunten uit de PUMA PRIDE-collectie

14 juni 2023 07:33
Ontdek de hoogtepunten uit de PUMA PRIDE-collectie


Pride, ook wel bekend als LGBT+ Pride of LGBTQ+ Pride, is een beweging die tot doel heeft de rechten, zichtbaarheid en gelijkheid van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender- en queer-mensen te vieren en te bevorderen. In de maand juni vieren we gezamenlijk de gelijkheid en waardigheid van alle individuen. PUMA brengt ter ere van Pride een eigen collectie uit in levendige kleuren en met regenboogdetails die het symbool van Pride vertegenwoordigen.

De collectie staat voor het recht om authentiek en jezelf te zijn. Met deze stukken zijn er geen grenzen en kun je je verbeelding en individualiteit de vrije loop laten. Hier geven we je een kijkje in de Pride collectie van PUMA

Downtown “We are Everywhere” Print

Het “We Are Everywhere” concept viert Pride 2023 en de boodschap is luid en duidelijk: iedereen in de LGBTQIA+ gemeenschap wordt vertegenwoordigd met originele regenboog afbeeldingen. Deze opvallende print is verkrijgbaar op shorts, een shirt en ook als coole accessoires. Met deze opvallende print kun je een statement maken en laten zien dat je achter Pride en haar waarden staat.

T-shirts

Voor degenen die zich liever wat subtieler willen inzetten, zijn deze T-shirts precies wat je zoekt. In het clean wit en zwart passen ze overal bij en toch maken ze een statement met de regenboog details in het logo. Helemaal volgens het motto: LIEFDE IS LIEFDE!

Pink Pride

Het zomerse roze van deze hoodies en shirts brengt een frisse look in je garderobe en geeft je outfit wat kleur. De geborduurde regenboog elementen en comfortabele pasvorm maken de streetwear compleet en maken de look af.

Dit was een kleine look in de Pride-collectie van Puma. Via de onderstaande knop kun je de volledige collectie bekijken en op je gemak je favoriete items doorzoeken. Als je de LGBTQ+ beweging wilt steunen en toch trouw wilt blijven aan je eigen look, dan vind je hier zeker het juiste kledingstuk.

Via onze nieuwspagina blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwe releases en collecties en krijg je direct een melding wanneer er iets nieuws is.