Skip to content
Brand

Ontdek de beste Valentijnscadeaus en outfitideeën bij Foot Locker

12 februari 2024 15:30
Ontdek de beste Valentijnscadeaus en outfitideeën bij Foot Locker

Heb je nog geen cadeau voor Valentijnsdag 2024? We’ve got you covered! Bij Foot Locker vind je een ruime keuze aan cadeau-ideeën voor Valentijnsdag, zowel voor mannen als voor vrouwen. In het overzicht van vandaag laten we je sneakers, kleding en accessoires zien, dus er is iets voor elke prijsklasse. Nog meer goed nieuws: Je kunt 20% extra korting krijgen tijdens de Valentine’s Promo bij Foot Locker tot en met 13 februari 2024.

Valentijnsdag sneakers bij Foot Locker

Laten we beginnen met de sneakers! Deze sneakerontwerpen zijn perfect voor het Valentijnsthema, maar ze kunnen ook het hele jaar door goed worden gecombineerd. We hebben een selectie gemaakt van kicks voor zowel mannen als vrouwen!

adidas Gazelle

Welke kleuren zijn beter geschikt voor Valentijnsdag dan roze en wit? Ontdek nu deze schattige adidas Gazelle-sneakers voor dames en kinderen, verkrijgbaar bij Foot Locker!

Nike Air Force 1 Low

Een tijdloze klassieker die altijd een perfect cadeau is: de Nike Air Force 1 Low. Deze strakke colorway is verkrijgbaar in zowel heren-, dames- als kindermaten bij Foot Locker.

adidas Rivalry Low

Deze adidas Rivalry Low is gemaakt van hoogwaardig leer en straalt een jaren 80 vibe uit. Dankzij het eenvoudige ontwerp is deze sneaker perfect te combineren met elke stijl!

New Balance 530

Deze New Balance 530 is ook een betrouwbare keuze voor Valentijnsdag. Deze specifieke kleurstelling van de NB 530 is momenteel alleen beschikbaar in damesmaten bij Foot Locker. Dus het is slim om snel te zijn!

Valentijnskleding bij Foot Locker

Laten we verder gaan met een paar apparel pieces van Foot Locker die een geweldig Valentijnscadeau zouden zijn voor je geliefde!

Nike Sportswear WMNS Shirt

Laten we starten met dit roze Nike-shirt. Het heeft de tekst ‘Love is in the pair’, wat niet alleen de boodschap van Nike weerspiegelt, maar ook perfect is voor Valentijnsdag.

Nike Valentines Hoodie

Deze eenvoudige Nike-hoodie heeft een charmante twist: de Nike-branding is uitgevoerd in een prachtige roze kleur, en op de achterkant prijkt het opschrift met een hartje.

Nike Valentines Shirt

Dit heren T-shirt is bedrukt met ‘Heart and Sole’, een uitspraak die net als het eerste T-shirt een dubbele betekenis heeft. Perfect voor een romantische eerste Valentijnsdate!

adidas One Bball Hoodie

We ronden ons overzicht van kledingstukken af met deze adidas hoodie voor heren. Dankzij het ontwerp in één kleur is de hoodie overal mee te combineren en een top cadeau.

Accessoires bij Foot Locker

In onze laatste categorie vind je accessoires bij Foot Locker die perfecte cadeaus vormen. We hebben een aantal trendy items geselecteerd voor je favoriete mensen, of misschien zelfs voor jezelf!

Eastpak Crossbody Bag- Unisex

Een geweldig cadeau voor Valentijnsdag: De crossbodytas van Eastpak. Voor dagelijks gebruik of bijvoorbeeld voor een festival – de tas is geschikt voor vele gelegenheden.

adidas Adicolor Small Backpack

We hebben deze rugzak geselecteerd voor alle busy mensen. Hij is niet te groot en niet te klein – perfect als cadeau en super handig!

adidas Monogram Print Bucket Hat Unisex

Deze sportieve stoffen hoed straalt old-school vibes uit met zijn luxueuze ontwerp. De hoed is ook gemaakt van een mix van minstens 50% gerecyclede en hernieuwbare materialen.

adidas Solid Crew 3 Pack

We ronden ons overzicht van Foot Locker Valentijnscadeau-ideeën af met een echte klassieker: sokken! Deze adidas sokken worden ook geleverd met een paar roze sokken, daarom hebben we dit pack voor je uitgezocht.

We hopen dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven voor een leuke Valentijnscadeau! De collectie van Foot Locker bevat natuurlijk nog veel meer trendstijlen. Klik op de knop hieronder om het hele assortiment te bekijken!

We houden je ook altijd op de hoogte van nieuwe inspiratie via Instagram.