Skip to content
Newsfeed

On-feet foto’s van de Maison Château Rouge x Air Jordan 2 zijn verschenen

7 maart 2022 13:00
On-feet foto’s van de Maison Château Rouge x Air Jordan 2 zijn verschenen

Maison Château Rouge en Jordan Brand werken opnieuw samen, deze keer komen ze met een Air Jordan 2. Voor het laatst werkte het duo aan een Air Jordan 1 Mid, in 2019. Op 4 maart 2022, verschenen de eerste beelden van de nieuwe samenwerking. Inmiddels, 7 maart 2022, zijn er ook on-feet beelden van het paartje online gekomen. Er wordt verwacht dat de sneakers zullen releasen in juni 2022.

Maison Château Rouge is een in Parijs gevestigd merk, die geïnspireerd is door de Afrikaans cultuur. Het merk wilt de Afrikaanse cultuur delen en toegankelijker maken. De collecties zijn ontworpen in de wijk Château Rouge in Parijs.

De Air Jordan 2 heeft voornamelijk oranje en witte kleuren. Verschillende kenmerken op de sneakers verwijzen naar de Afrikaanse cultuur. Dit is terug te zien aan het ontwerp op de tong en zijkanten. Daarnaast verwijst ook de handgestikte details op de tong hiernaar. Deze kenmerken waren ook terug te zien op de vorige samenwerking, de Air Jordan 1 Mid.

Nog meer details zijn de gele accenten op het Wings-logo en de branding op de hiel. Op de binnenkant van de tong staat ‘United Youth International’ en ‘Chicago Paris Dakar’. Het leukste detail aan de sneakers zijn de graphics van Michael Jordan op de inlegzolen.

Helaas is er nog niet bekend wanneer de Maison Château Rouge x Air Jordan 2 zullen gaan releasen, wel verwachten wij dat dit in juni 2022 zal zijn. Wil je op de hoogte blijven van deze sneakers? Hou dan vooral de release kalender in de gaten!

Maison Château Rouge x Air Jordan 2
Maison Château Rouge x Air Jordan 2
Maison Château Rouge x Air 2
Maison Château Rouge Air Jordan 2
Château Rouge x Air Jordan 2
Maison Château Rouge x Jordan 2
Maison Rouge x Air Jordan 2
Maison Château x Air Jordan 2
Maison Château Rouge x Air Jordan
Maison Château Rouge x Air Jordan 2