Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Olive’

25 maart 2023 08:42
Officiële beelden Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Olive’

Anno 2023 werken Travis Scott en het Jordan Brand al samen en vieren ze grote populariteit. Nu wacht ons de volgende release: de Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Olive’.

Na de Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low ‘Reverse Mocha’, die in juni 2022 werd uitgebracht, is het nu tijd voor een nieuwe Jordan Low uit de collab. De WMNS-versie komt nu in een vergelijkbaar clean design in de signature kleuren van de Houston-based rapper.

Het low-top silhouet wordt geleverd met leren overlays in de ‘Sail’ colorway en een suède bovenwerk. De upper heeft een zwarte kleur. Over het gehele silhouet zijn details geplaatst, die hinten naar de samenwerking met Travis. We zien de omgekeerde Nike Swoosh en ook enkele Cactus Jack motieven op het silhouet. De look wordt afgerond met olijfkleurige accenten en rode details.

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’ komt op 26 april 2023 uit in WMNS, Pre-School en Toddlers maten. Bekijk de officiële beelden hieronder. Zoals altijd houden we je op de hoogte van de release info voor deze en andere sneakers via onze releasekalender.