Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden Teyana Taylor x Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2

26 mei 2023 11:00
Officiële beelden Teyana Taylor x Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2

Ook in 2023 gaat Jordan Brand voluit op het gebied van samenwerkingen met artiesten. Natuurlijk kennen we al de iconische samenwerkingen met Travis Scott. Ook zagen we onlangs J Balvin verschijnen in een opkomende Jordan 3 release. Vandaag vertellen we je meer over de Teyana Taylor x Air Jordan 1 High ‘A Rose From Harlem’ en de daarbij behorende kledingcollectie.

Sinds de jaren 2000 is Teyana Taylor op het toneel verschenen. Je kunt haar onder andere kennen als actrice, zangeres, danseres en model. Maar wist je dat ze daarnaast ook een gerespecteerde sneakerhead en mode-icoon is?

Eerder kreeg ze al de kans om haar visie op een sneaker werkelijkheid te maken met projecten bij adidas en Reebok. Nu zet ze echter een stap verder door samen te werken met Jordan Brand. Hierbij zal ze de tijdloze Air Jordan 1 High onder handen te nemen.

Ontwerp van de Teyana Taylor x AJ1 High

Nadat de officiële beelden werden gedeeld door Nike, werd het al snel duidelijk dat de Teyana Taylor x Air Jordan 1 High ‘A Rose From Harlem’ een echte eyecatcher zal zijn. Daarnaast dient het als eerbetoon aan zowel Taylor haar roots als haar nummer ‘Rose in Harlem’.

Zo bestaat het kleurenpalet uit een klassieke witte leren basis met Gym Red leren overlays, die omslaan naar donkerbruin bij de hiel. Daarnaast toont de linkerschoen opvallende oversized leren Swooshes in zwart met overdreven zigzagstiksel eroverheen. De rechterschoen heeft in tegenstelling geborduurde Swooshes in het rood met groene borduursels in de vorm van de stekels van een roos.

Andere details zijn een Swoosh met rozenthema op de tong van de rechterschoen en de tekst ‘TEY’ op de tong van de linkerschoen. Daarnaast loopt de tekst ‘A Rose from Harlem’ verborgen langs de achterkant van de enkelflappen. Verder maakt deze Air Jordan 1 High gebruik van Formula 23 schuim, wat zorgt voor een lichtere, comfortabelere zool.

De finishing touch van de release is een opzetstuk die in de vorm van een roos geleverd wordt. Ook kun je een kledingcollectie verwachten. Dit zal bestaan uit een varsity jacket, een zwarte en bruine overall, grafische T-shirts, een top met lange mouwen, joggingbroeken, een cropped tanktop en een muts. Ook hier vind je motieven van een ‘Rose in Harlem’ terug.

De Teyana Taylor x Air Jordan 1 High ‘A Rose From Harlem’ word verwacht in de komende weken van 2023. Daarnaast kun je de AJ1 verkrijgen via SNKRS en geselecteerde retailers. Bekijk voor nu alvast hieronder de officiële beelden en stay tuned voor updates!

Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem'
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem' buitenzool
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem'
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem'
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem'
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem' hiel
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem' toebox
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem' Swoosh
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem' enkelflappen
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem'
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem' veters
Teyana Taylor x Air Jordan 1 High 'A Rose From Harlem' schoenendoos