Skip to content
Newsfeed

Norse Projects x adidas Campus en Terrex Skychaser 2.0 release

5 juli 2023 14:43
Norse Projects x adidas Campus en Terrex Skychaser 2.0 release

Norse Projects en adidas komen opnieuw samen. Voor de SS23 collab komen de twee merken met de Campus en de Skychaser 2.0, beide in een ‘Core Black’ colorway. De sneakers dropen op 6 juli 2023 bij adidas. Lees hier meer over de samenwerking tussen Norse Projects en adidas.

Norse Projects

Norse Projects een modelabel, gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. Het label, opgericht door Tobia Sloth, Anton Juul en Mikkel Grønnebæk, komt met outdoor kleding die voor alle weersomstandigheden geschikt zijn. De designs van Norse Projects kunnen als minimalistisch omschreven worden en blijven dicht bij het Scandinavische DNA van de oprichters.

Norse Projects heeft in het verleden al verschillende sneakers uitgebracht samen met adidas. Voor de SS23 collectie komt het Deense label met een Campus en een Terrex Skychaser 2.0 sneaker. Voor de samenwerking gaat het label terug naar de natuur.

De Faeröer Eilanden (of in het Deens Færøerne) is een plek met veel natuurlijke contrasten binnen een klein gebied. De natuurlijke kenmerken als de groene heuvels, ruige watervallen en zee-eilanden maken het landschap zacht, maar ook donker en dramatisch. Deze dualiteit van het landschap is teruggebracht in de samenwerking met adidas.

De adidas Campus arriveert in een ‘Core Black’ colorway. Het bovenwerk is van C.F. Stead® Repello® suède en is weerbestendig. Op het middenpaneel zijn de Three Stripes geplaatst en kleuren hier zwart. Opvallend aan de adiads Campus in samenwerking met Norse Projects, is de tong, gemaakt van EVA-materiaal en gaten heeft gekregen.

De Terrex Skychaser 2.0 komt in een ‘Core Black’ colorway. De sneaker heeft een outdoor look en heeft een stevige buitenzool. Het bovenwerk is van woven nylon upper. Details op het middenpaneel, hiel en neus zijn van TPU en bestaan uit gerecylcled materiaal. De Boost en EVA-middenzool geven de sneaker demping en comfort.

De Norse Projects x adidas Campus ‘Core Black’ en Terrex Skychaser 2.0 ‘Core Black’ droppen beide op donderdag 6 juli 2023 om stipt 10:00 uur bij adidas. Bekijk de officiële beelden van de sneakers hieronder.

Norse Projects x adidas
Norse Projects x adidas
Norse Projects x adidas
Norse Projects x adidas
Norse Projects x adidas