Skip to content
Newsfeed

Nog een New Balance 990v1 & 990v3 komen uit onder Teddy Santis

25 juni 2022 10:07
Nog een New Balance 990v1 & 990v3 komen uit onder Teddy Santis

In 2021 kreeg Teddy Santis de rol aangewezen van Creative Director van de New Balance Made in the USA lijn. Hiervoor had Santis al een naam voor zichzelf gemaakt als oprichter van fashion en lifestyle merk Aimé Leon Dore. In juni 2022 kwam er nog een three-pack Made in the USA sneakers uit onder het creatieve toezicht van Santis. Nu zijn er weer twee nieuwe sneakers onthult. Het two-pack zal 30 juni 2022 verkrijgbaar zijn.

De twee onthulde sneakers zijn een New Balance 990v1 en 990v3. De 990v1 ‘Incense’ is bekleed in een mix van verschillende materialen. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh dat crème kleurt. De mudguards en hak zijn van suède en is in een beige tint. Ook de overlays bij het middenpaneel zijn van suède, maar deze zijn dan weer crème kleurig. Verder bevat de sneaker nog zwart leren details op het ‘N’ logo en bij de kraag. Dit zwart past weer mooi bij de zwarte outsole.

De 990v3 ‘Macadamia Nut’ bestaat voornamelijk uit een combinatie van mesh en suède. Als basis heeft de sneaker een crème kleurig mesh. De overlays, underlays, tong en heel tab zijn allemaal van suède. Bij het middenpaneel is dit crème kleurig, de neus en hak kleuren off-white, de underlays zijn grijs, en de tong en heel tab zijn zwart van kleur. De schoen wordt afgerond met een zwarte tussenzool, een witte midsole en dan weer een zwarte outsole.

De New Balance Made in the USA 990v1 ‘Incense’ & 990v3 ‘Macadamia Nut’ zullen vanaf 30 juni 2022 verkrijgbaar zijn. Volg Sneakerjagers op Instagram voor het laatste sneaker nieuws.

NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU
NB x MIU