Skip to content
Newsfeed

Noah en PUMA herintroduceren het Pro Star silhouet

28 augustus 2023 18:00
Noah en PUMA herintroduceren het Pro Star silhouet

Noah en PUMA slaan opnieuw de handen ineen. Eerder hebben ze de PUMA Star uitgebracht, waarvoor ze in de archieven van PUMA zijn gedoken. Nu in 2023 halen ze opnieuw een relatief vergeten sneaker naar boven: de Pro Star.

De Pro Star is een zeldzame sneaker uit het archief, oorspronkelijk ontworpen voor indoor sporten. De vorm van de sneaker is grotendeels onveranderd gebleven, maar er zijn enkele details die het moderne paar onderscheiden van het origineel. Naast de co-branded accenten op de tong en het logo op de hielen, voegt de samenwerking geperforeerde Formstripes en gouden ‘Pro Star’ tekst toe aan het ontwerp.

De sneaker komt met een bovenwerk van wit leer, verrijkt met groene accenten. De look wordt afgerond met een gumkleurige buitenzool, wat een subtiele maar stijlvolle touch aan het geheel toevoegt.

Bekijk beelden van de Noah x PUMA Pro Star hieronder! Het ontwerp zal op 31 augustus 2023 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers. Benieuwd naar meer PUMA releases? Klik dan op de button!

PUMA Pro Star
PUMA Pro Star
PUMA Pro Star
PUMA Pro Star
PUMA Pro Star
PUMA Pro Star