Skip to content
Newsfeed

Nike voegt een Air Max 1 toe aan het Since ’72 pack

3 februari 2024 09:00
Nike voegt een Air Max 1 toe aan het Since ’72 pack

Nike eert hun rijke geschiedenis met de release van het ‘Since ’72’ pack. Klassieke silhouetten zijn opnieuw vormgegeven in eigentijdse, natuurlijke kleuren. Hierdoor wordt een brug geslagen tussen het verleden en de innovatieve koers die Nike voor de toekomst uitstippelt. In februari 2024 zijn de eerste beelden verschenen van een Air Max 1 kleurstelling, welke deel uitmaakt van het pack.

De zichtbare Air Unit in het Nike Air Max 1 silhouet veranderde niet alleen het ontwerp van Nike, maar het zette de hele sneakerwereld op z’n kop. Door deze demping werd Air Max de norm, en geen ander merk heeft kunnen nadoen wat de Swoosh in 1987 wel lukte.

Het is daarom niet verassend dat Nike komt met een Air Max 1 voor het ‘Since ’72’ pack. Als we de eerste beelden bekijken zien we een witte mesh basis met bruin leer over de mudguard. De Swoosh springt er echt uit doordat deze een rode kleur heeft gekregen.

Daarnaast is deze kleur ook te zien op de Nike branding op de tong. De inlegzolen hebben een speciale ‘Since ’72’ afdruk en als laatste wordt het ontwerp compleet gemaakt met een rood met zwarte buitenzool.

Naar verwachting zal de Nike Air Max 1 ‘Since ’72’ nog in 2024 gaan droppen bij Nike en geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte voor updates door Sneakerjagers te volgen op Instagram.