Skip to content
Newsfeed

Nike voegt de SB Dunk Low ‘Green Apple’ toe aan het ‘Fruity Pack’

2 maart 2022 12:23
Nike voegt de SB Dunk Low ‘Green Apple’ toe aan het ‘Fruity Pack’

Nike maakt zich klaar voor 4/20 met het ‘Fruity Pack’. In 2021 zijn de eerste beelden van de SB Dunk Low ‘Green Apple’ verschenen. De sneaker sluit zich aan bij het fruitige rijtje de High ‘Yellow Pineapple’ en de Lows ‘Blueberry Raspberry’ en ‘Red Cherry’. Na verwachting wordt de sneaker in de lente 2022 gereleased, een exacte datum is helaas nog niet bekend.

Het bovenwerk van de Nike SB Dunk Low ‘Green Apple’ is gemaakt van gebroken wit leer en appelgroen suède bedekt de overlays. Een donkere groene kleur is gebruikt voor de swoosh. Om het ‘Fruity Pack’ terug te laten komen is er een appel te zien op de binnenste tonglabels.

De witte tussenzool en appelgroene buitenzool maken het ontwerp helemaal af.

Er zijn nog geen officiële beelden uitgekomen, maar we hebben wel een eerste blik gekregen op de sneaker. Het paartje kun je hieronder bekijken! Helaas is er nog geen datum bekend. Wel wordt verwacht dat de sneaker in de lente van 2022 zal uitkomen.

Wil je er zeker van zijn dat je de release van de SB Dunk Low ‘Green Apple’ niet mist? Hou dan vooral onze release kalender in de gaten!

Green Apple
Green Apple Dunk Low
Green Apple SB Dunk Low