Skip to content
Newsfeed

Nike verrast Fortnite-spelers met de lancering van ‘Airphoria’

24 juni 2023 08:12
Nike verrast Fortnite-spelers met de lancering van ‘Airphoria’

Nike en Epic Games zijn geen vreemden van elkaar. Ze hebben al eerder samengewerkt, waarbij ze de iconische Air Jordan 6 van Travis Scott naar de virtuele wereld van Fortnite hebben gebracht. Ook hebben ze samen een unieke Nike Zoom Freak 4 PE ontwikkeld in samenwerking met Giannis Antetokounmpo. Nu, in 2023, tillen ze hun samenwerking naar een nog hoger niveau met de lancering van ‘Airphoria‘.

Airphoria brengt de wereld van Air Max tot leven in een virtueel eiland, dat spelers van Fortnite kunnen verkennen. Het eiland bevat vijf ‘Air Max Grails’ – de Air Max 1, Air Max 97, Air Max TW, Air Max Scorpion en de Air Max Pulse – die allemaal verzameld kunnen worden om een in-game beloning te verdienen: de Air Max 1 ’86 Back Bling.

Fortnite staat bekend om zijn opvallende skins, en voor deze samenwerking zijn er twee nieuwe skins beschikbaar: Airie en Maxxed Out Max. Deze personages zijn ontworpen met herkenbare elementen uit de Air Max-lijn en komen met de kenmerkende pickaxes, een glider, een emote, een laadscherm en nog veel meer.

Het Airphoria-eiland is te bezoeken van 20 juni 2023 om 12:00 ET tot 27 juni om 20:00 ET. Je kunt er toegang toe krijgen via Fortnite Discover of met de eilandcode 2118-5342-7190. Wil je weten hoe het eiland eruitziet? Bekijk dan de video hieronder!

https://www.instagram.com/p/Ct66elcMkw_/
Airphoria
Airphoria
Airphoria
Airphoria
Airphoria
Airphoria
Airphoria
Airphoria