Skip to content
Newsfeed

Nike toont de 2024 line-up en brengt enkele classics terug

29 oktober 2023 14:34
Nike toont de 2024 line-up en brengt enkele classics terug

We zitten in de laatste maanden van 2023 en Nike warmt ons alvast op voor de releases van volgend jaar. In de SNKRS Showcase toonde het merk verwachte releases. In de line-up zien we welbekende silhouetten, als de Dunk Low, maar ook de ietwat onbekende modellen lijken hun weg gevonden te hebben in 2024. Bekijk hier de eerste beelden.

Het jaar 2023 leek in het teken van Air Max 1 releases te staan. In de afgelopen maanden volgde de ene colorway van het klassieke silhouet. In 2024 lijkt Nike het ietwat anders te gaan doen. In de line-up, die recent in de Nike SNKRS app getoond werd, zien we diverse OG silhouetten terugkeren.

Modellen als de Foamposite One en Clogposite lijken een comeback te maken in 2024. De sneakers hebben een unieke en moderne uitstraling. Ook het Nike 180 silhouet, dat in 1991 geïntroduceerd werd, maakt zijn comeback in de originele ‘Ultramarine’ colorway.

In de line-up zijn ook diverse colorways van het Pegasus 2K5 model te zien. De Nike ACG-lijn wordt uitgebreid met modellen als de ACG Torre Mid, ACG Exploraid, ACG Rufus en ACG MTN Fly 2 Low GTX. Daarnaast verschijnt het Nike Air Footscape Woven model, dat tijdens SNKRS Day zijn comeback maakte, in een ‘Rainbow’ colorway.

Tot slot zien we de Nike Dunk Low in twee colorways die beide doen hinten naar de jaarlijkse Valentijnsdag releases. Gekleed in roze tinten, kunnen we deze colorways hoogstwaarschijnlijk in februari 2024 verwachten.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de Nike 2024 collectie. Mocht je meer van dit soort berichten willen lezen, neem dan een kijkje op de Sneakerjagers nieuwspagina.