Skip to content
Upcoming

Nike SNKRS Day 2023 komt eraan

1 september 2023 16:30
Nike SNKRS Day 2023 komt eraan

Nike SNKRS Day keert terug. Op 9 september 2023 viert Nike haar community en doet dit met unieke releases, een uitgebreid event en online games. Ook Sneakerjagers is dit jaar weer van de partij en zal gedurende de dag uitgebreid verslag doen van het event in Londen, Engeland. Lees hier meer over Nike SNKRS Day 2023.

Nike SNKRS Day 2023

Het jaarlijkse event van Nike keert terug. Tijdens SNKRS Day zet Nike haar leden in het zonnetje en doet dit op verschillende manieren. Het event vond de afgelopen jaren plaats op 8 augustus, maar zal vanaf deze editie ieder jaar plaatsvinden op de tweede zaterdag van de maand september. Nike’s jaarlijkse event pakt ook dit jaar weer groots uit.

SNKRS Day zal dit jaar plaatsvinden in de culturele stad Londen, Engeland. De stad staat bekend om zijn bruisende sneaker- en streetcultuur, wat het de perfecte locatie maakt voor deze unieke dag. Gedurende SNKRS Day worden er verschillende talks, workshops en activiteiten gehouden door onder andere Samuel Ross, BeauBeaus en GreaterGoods. Sneakerjagers heeft all access en houd je via Instagram op de hoogte van alle gebeurtenissen gedurende de dag.

Maar dat is nog niet alles, ook jij kunt bij het event aanwezig zijn! Je kunt gratis toegang krijgen tot het evenement door de SNKRS-app op locatie te laten zien.

‘Come Through’

Het thema van SNKRS Day 2023 is ‘Come Through’, wat hint naar de inclusiviteit van Nike. Met de dag wil het merk haar leden verbinden. Via online games en experiences leren Nike Members meer over de SNKRS app en kunnen ze participeren in verschillende challenges. Met de activiteiten wil Nike tonen dat de SNKRS app meer is dan alleen sneaker drops, maar dat het ook een plek van samenkomen is.

Daarnaast zullen er gedurende de dag verschillende sneakers gereleased worden. Een aantal zijn al te bekijken via de SNKRS app, waaronder de Nike Air Footscape Woven ‘Cow’, Air Max Plus ‘Pure Platinum’, Dunk Low WMNS ‘Vintage Navy’, Air Jordan 1 Low ‘Sashiko Denim’ en de Air Max 1 ’86 ‘World Make Korea’. Gedurende de dag zullen de sneakers gedropt worden via de SNKRS app.

Participeer in online activiteiten via de Nike SNKRS app en praat mee in inspirerende talks. Een unieke dag om je onder te laten dompelen in de sneakercultuur, gebracht door Sneakerjagers. Dus, maak je klaar voor Nike SNKRS Day en zet 9 september 2023 alvast in je agenda!

Vergeet niet Sneakerjagers te volgen op Instagram (@sneakerjagers) en tel samen met ons af tot SNKRS Day! Vergeet ook niet de Nike SNKRS app te downloaden en tune in!