Skip to content
Upcoming

Nike SB geeft je Halloween gevoelens met deze Dunk Low ‘Night of Mischief’

15 oktober 2019 14:30
Nike SB geeft je Halloween gevoelens met deze Dunk Low ‘Night of Mischief’

Nike SB is altijd al goed geweest in het uitbrengen van speciale, creatieve seizoensgebonden releases en dan mag Halloween natuurlijk niet ontbreken. De Swoosh heeft Halloween vibes toegevoegd op de Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’.

Nike heeft de plank niet mis geslagen met deze halloween themed sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van zwart suède en heeft talloze details van oranje, paars en slijm groene hits. Om te beginnen zit er op de lederen oranje toebox een geperforeerd gezicht van een jack-o’-lantern. Op de midfoot van de sneaker zit een geborduurd paars spinnenweb met een oranje Swoosh erover heen. De sneaker heeft nog een paar mooie details zoals een spin aan de Swoosh, de woorden ‘Trick’ en ‘Treat’ op de hiel en een spook aan de binnenkant van de tong. De insole heeft een pompoenen design en valt erg op. De sneaker word afgemaakt door een zwarte midsole en slijm groene outsole!

Helaas komt deze Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’ alleen uit in skate stores in Noord Amerika op 19 oktober 2019. We hopen er dus op dat deze Halloween Nike SB Dunk Low ook in Europa uit komt. Check de afbeeldingen hieronder en houd onze Releasekalender in de gaten!


Nike SB Dunk Low Halloween
Nike SB Dunk Low Halloween
Nike SB Dunk Low Halloween
Images by Nike