Skip to content
Newsfeed

Nike onthult Swoosh kussen ‘Birthday Pillow Gift Box’

30 januari 2024 13:00
Nike onthult Swoosh kussen ‘Birthday Pillow Gift Box’

Nike heeft wel een erg uniek cadeau onthult: de ‘Birthday Pillow Gift Box’. Het kussen komt in de vorm van de welbekende Swoosh. Het cadeau is exclusief voor Nike Members en is momenteel enkel te verkrijgen in Hong Kong. Lees hier meer over de ‘Nike Birthday Pillow Gift Box’.

Nike heeft een nieuw hebbedingetje: een Swoosh kussen speciaal voor je verjaardag. Het kussen komt in de vorm van de Swoosh en heeft een feloranje kleur. Daarnaast komt het item in een feloranje box, bijpassend bij het kussen. De ‘Nike Birthday Pillow Gift Box’ is exclusief voor Nike Members, zoals het label op het kussen doet verklappen.

Momenteel is het kussen in Hong Kong te verkrijgen. Om het item te kunnen bemachtigen, moeten klanten een Nike verjaardagskaart laten zien en een bepaalde bestedingslimiet bereiken. Wanneer het kussen in Europa of Nederland verkrijgbaar zal zijn, is nog onbekend.

Bekijk hieronder enkele beelden van de ‘Nike Birthday Pillow Gift Box’. Mocht je meer van dit soort artikelen willen lezen, bekijk dan de Sneakerjagers nieuwspagina. Klik op de knop hieronder om de huidige accessoire collectie bij Nike te bekijken.

Nike Swoosh Pillow
Nike Swoosh Pillow
Nike Swoosh Pillow
Nike Swoosh Pillow