Skip to content
Newsfeed

Nike kondigt datum aan voor SNKRS Day 2023

27 juli 2023 12:45
Nike kondigt datum aan voor SNKRS Day 2023

Nike maakt het officieel: SNKRS Day vindt wereldwijd plaats op 09 september in 2023! Dit is natuurlijk een reden voor ons om te vieren, ook al moeten we een maand langer wachten dan normaal. In 2023, is SNKRS Day ook voor het eerst toegankelijk voor alle members wereldwijd. Nike viert met SNKRS Day de verjaardag van de SNKRS app zoals elk jaar sinds de lancering in 2015. Er zijn ook speciale aanbiedingen, evenementen, bijzondere releases en meer die je zeker niet wilt missen.

In de afgelopen jaren zijn gebruikers van de app verrast met vele exclusieve drops, onverwachte hoogtepunten en cadeaus. Het is altijd spannend om te zien wat Nike heeft bedacht voor SNKRS Day, want elk jaar is er weer iets nieuws dat niemand had verwacht.

Als je deel uit wil maken van SNKRS Day 2023, zorg ervoor dat je de SNKRS App downloadt als je dat nog niet hebt gedaan!

Nike

De Nike SNKRS app biedt sneakerfans veel voordelen. Het geeft exclusieve toegang tot alle nieuws & verhalen over de huidige collecties, info over evenementen en releases. Via de app kun je meedoen aan raffles en proberen exclusieve en hyped sneakers te bemachtigen. Dankzij de app kun je, meer te weten komen over de inspiratie en geschiedenis van iconische sneakers, spannende achtergrondinformatie lezen over atleten en natuurlijk stijltips uitwisselen met de SNKRS community.

Om er zeker van te zijn dat je de dag in je agenda hebt staan en niets van het evenement mist, raden we je onze gratis Sneakerjagers app aan! Laat ons via Instagram weten wat je verwacht van SNKRS Dag 2023. We zijn benieuwd naar de vele verrassingen die Nike dit jaar in de planning heeft staan!