Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de nieuwe Nike Air Force 1 Wild silhouet

10 april 2023 14:18
Eerste beelden van de nieuwe Nike Air Force 1 Wild silhouet

Soms is het nodig om ons even terug te trekken in de natuur. Voor die momenten heb je de juiste schoenen nodig. Tegenwoordig kun je er ook nog goed uitzien met de nieuwe Nike Air 1 Force Wild. De outdoor versie van Bruce Kilgore’s iconische silhouet heeft nog geen officiële releasedatum, maar houd deze sneakers zeker in de gaten.

Dit exclusieve WMNS-model in de voetsporen van de AF1 Boot. Net als de genoemde release vervangt de AF1 Wild de originele sole unit voor een zool die meer geschikt is voor outdoor activiteiten. De Swoosh neemt een soortgelijke benadering voor het bovenwerk, met een combinatie van nubuck en mesh ter vervanging van het gebruikelijke leer en extra demping langs de binnenkant van de hiel.

Dit maakt de sneaker zeer comfortabel tijdens die lange wandelingen. Om de sneaker af te maken heeft de AF1 Wild een dubbel vetersysteem om ervoor te zorgen dat hij goed aansluit. De sneaker komt met een dubbele kraag die voor extra comfort zorgt.

De sneaker komt in vijf verschillende colorways voor de eerste release. De officiële releasedatum is nog niet vastgesteld, maar we kunnen deze drop ergens in 2023 verwachten. Als je op de hoogte wilt blijven van deze en vele andere releases, houd dan onze releasekalender in de gaten.