Skip to content
Newsfeed

Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Roelie

21 april 2023 20:33
Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Roelie

De populaire Sneakerjagers show, De Grote Tim & Tom Sneaker Show, is terug! Om de twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering waarin Tim Beumers en Tommy Triggah met gasten praten over de meest opvallende gebeurtenissen in de sneaker scene. Voor de derde aflevering is een speciale gast uitgenodigd, Roelie Vuitton. Samen met de presentatoren discussieert hij over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van sneakers.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Sneakerjagers is terug met een geheel nieuw seizoen van De Grote Tim & Tom Sneaker Show. In dit seizoen nemen Tim en Tom je mee in de wereld van de nieuwste sneaker releases en het laatste nieuws. Dit doen ze deze keer niet alleen, iedere aflevering zal er een speciale gast aan tafel schuiven waarmee ze boeiende discussies en levendige gesprekken houden over alles wat met sneakers te maken heeft.

Grote Tim & Tom Sneaker Show
Beelden van Sneakerjagers

In de derde aflevering is een bijzondere gast uitgenodigd: Roelant Haak, beter bekend als Roelie Vuitton. Roelant is een bekend gezicht in de Groningse hiphopscene als onderdeel van de formatie Blocnotes, waarvoor hij samenwerkte met grote namen zoals Kraantje Pappie en Lucky Fonz III. In 2016 bracht Roelie zijn eerste soloalbum uit genaamd: ‘Elke Dag Apekooi’. Nu in april 2023, komt hij met een nieuw album, ‘RG PACK 05: HUFTERPROOF’.

Grote Tim & Tom Sneaker Show

Wat deze aflevering extra speciaal maakt, is dat Roelant geen onbekende is voor Tim Beumers. De twee maken namelijk deel uit van de dezelfde rapgroep, Rafting Goods. Daarnaast hebben ze ook een nummer op het nieuwe album. Dit levert interessante gesprekken op over de connectie tussen muziek en sneakers.

Grote Tim & Tom Sneaker Show
Grote Tim & Tom Sneaker Show

Samen met Roelie hebben Tim en Tom het deze aflevering over fakes, Roelie zijn eerste paar Nikes en zijn droom-collab-sneaker. Je kunt De Grote Tim & Tom Sneaker Show om de twee weken bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Maar dat is nog niet alles, want de show is ook beschikbaar als podcast op Spotify en iTunes.

Als extraatje bespreken Tim en Tom de nieuwste releases elke week op het Sneakerjagers Instagram-kanaal. Zo blijf je volledig op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van sneakers.

De derde aflevering van het nieuwe seizoen is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!