Skip to content
Newsfeed

Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Paul Elstak

5 mei 2023 18:01
Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Paul Elstak

Zoals jullie inmiddels wel weten is ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show‘ weer terug van weggeweest. Op vrijdag 5 mei 2023 is de vierde aflevering te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Voor deze aflevering hebben Tim en Tom een welbekende gast uitgenodigd: niemand minder dan DJ Paul Elstak schuift aan tafel. Samen met de presentatoren zal hij het laatste nieuws uit de sneakerwereld, muziek en opmerkelijke verhalen bespreken.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Tim Beumers en Tommy Triggah presenteren elke twee weken een gloednieuwe aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. In deze show delen ze niet alleen de nieuwste releases en het laatste nieuws, maar bespreken ze ook opmerkelijke verhalen. Ze doen dit niet alleen: elke aflevering schuift er een speciale gast aan tafel om mee te discussiëren en levendige gesprekken te voeren over alles wat met sneakers te maken heeft.

Grote Tim & Tom Sneaker
Beelden van Sneakerjagers

In de vierde aflevering schuift niemand minder dan DJ Paul Elstak aan tafel. Paul Elstak is een Nederlandse DJ en muziekproducent die bekend staat om zijn bijdrage aan de hardcore en gabber muziekscène. Hij begon zijn muzikale carrière in de jaren ’80, in deze tijd besteedde hij veel aandacht aan het mixen van platen. In de jaren ’90 richtte hij zijn aandacht op happy hardcore en bracht hij verschillende hits uit, waaronder ‘Rainbow in the Sky’, ‘Life’s like a Dance’ en ‘The Promised Land’.

Grote Tim & Tom Sneaker

Paul Elstak heeft sindsdien een indrukwekkende carrière opgebouwd en is nog steeds een belangrijk persoon in de hardcore muziekscene. Samen met de rapper Jebroer bracht hij in 2017 twee hits uit ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’. Wat een groot succes bleek te zijn bij het grote publiek.

Grote Tim & Tom Sneaker
Grote Tim & Tom Sneaker

Samen met DJ Paul Elstak hebben Tim en Tom het deze aflevering over tweedehands sneakers, reseller prijzen en muziek. Naast deze sneakergerelateerde onderwerpen deelt Elstak ook persoonlijke verhalen over zijn carrière. De show is elke twee weken te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal, maar dat is niet alles: je kunt de show ook beluisteren als podcast op Spotify en iTunes.

Als extraatje delen Tim en Tom wekelijks de nieuwste releases op het Sneakerjagers Instagram-kanaal. Op deze manier ben je volledig op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van sneakers.

De vierde aflevering is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!