Skip to content
Upcoming

Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Flourboy

19 mei 2023 16:00
Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Flourboy

Maak je agenda vrij op vrijdag 19 mei 2023, want dan staat de vijfde aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show‘ voor je klaar op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Deze keer hebben Tim en Tom een speciale gast uitgenodigd die de wereld heeft veroverd met zijn unieke uitvinding: het pizza-skateboard. We hebben het over niemand minder dan Saman Khoshgbari, beter bekend als Flourboy. In deze aflevering heeft hij samen met de presentatoren sprankelende gesprekken over pizza, uiteraard, maar ook over of je sneakers in de wasmachine kan doen en nog veel meer.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Elke twee weken brengen Tim Beumers en Tommy Triggah een splinternieuwe aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. Deze show is niet alleen een bron van de nieuwste releases en het laatste nieuws, ook worden er opmerkelijke verhalen gedeeld. Maar ze doen dit niet alleen! Elke aflevering wordt er een bijzondere gast uitgenodigd om aan tafel plaats te nemen en mee te discussiëren. Samen zorgen ze voor interessante gesprekken en levendige discussies over alles wat te maken heeft met sneakers.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show
Beelden van Sneakerjagers

In de vijfde aflevering schuift niemand minder dan Saman Khoshgbari aka Flourboy aan tafel. Flourboy is kunstenaar en pizzabakker. Hij werd beroemd door zijn bijzondere creatie: het pizza-skateboard. Dit opvallende skateboard, dat de vorm heeft van een pizzapunt, heeft wereldwijd aandacht getrokken en bewondering gewonnen van zowel sneakerliefhebbers als skateboarders. Na het pizza-skateboard volgden onder andere pizza-stoelen en pizza-tafels.

Flourboy
Flourboy

Zonder te weten hoe hij pizza moest bakken is hij samen met zijn broer een pizzeria begonnen in Maastricht. Tijdens de pandemie liet hij zijn fantasie de vrije loop en zo ontstond uit verveling: het pizza-skateboard. Met dit unieke concept combineert hij op briljante wijze twee van zijn grootste passies: pizza en skateboarden.

Flourboy
Flourboy

In deze aflevering delen Tim, Tom en Flourboy hun passie voor pizza, bespreken ze het wassen van sneakers in de wasmachine en geven ze ongefilterde meningen over verschillende onderwerpen. ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’ is niet alleen te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal, maar heeft ook een podcastversie die beschikbaar is op Spotify en iTunes.

Als extraatje delen Tim en Tom wekelijks de nieuwste releases op het Sneakerjagers Instagram-kanaal. Op deze manier blijf je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van sneakers.

De vijfde aflevering is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!