Skip to content
Newsfeed

Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Diego

19 april 2023 18:02
Nieuwste aflevering Grote Tim & Tom Sneaker Show – met gast Diego

De Grote Tim & Tom Sneaker Show is terug! De welbekende Sneakerjagers show is in een nieuw jasje gestoken en komt om de twee weken met een nieuwe aflevering. In de show praten Tim Beumers en Tommy Triggah met gasten over de opmerkelijkste gebeurtenissen in de sneaker scene. De tweede aflevering staat al online en heeft gast Diego in de studio.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Het welbekende Sneakerjagers is terug. In het nieuwe seizoen van De Grote Tim & Tom Sneaker Show houden Tim en Tom je op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten. Dit seizoen zijn ze niet alleen en wordt er iedere aflevering een nieuwe gast uitgenodigd.

Beelden Sneakerjagers

In de tweede aflevering is niemand minder dan Diego Lopulalan te gast, beter bekend onder de naam Diego de Soysa. Diego omschrijft zichzelf het beste als ‘schoenenboer’ en handelt in sneakers. Met al zo’n 26 jaar ervaring in de sneaker game geniet hij nog steeds iedere dag van de nieuwe en oude sneakers die hij voorbij ziet komen.

Naast een passie voor sneakers is Diego ook groot fan van auto’s. Op zijn YouTube-kanaal De Soysa T, dat hij samen met zijn zoon runt, post hij video’s en vlogs over auto’s, sneakers en gaming. Daarnaast is hij ook erg actief op zijn Instagramaccount @diegodesoysa en deelt hij hier zijn persoonlijke leven en post hij veel sneaker gerelateerde content. Recent is hij samen met een vriend een mediabedrijf begonnen en wil Diego in de toekomst misschien nog zijn eigen podcast beginnen.

De Grote Tim & Tom Show

Samen met Diego bespreken Tim en Tom het laatste nieuws uit de sneaker- en muziekwereld en delen ze opmerkelijke verhalen. De Grote Tim & Tom Sneaker Show is om de twee weken te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal en is daarnaast ook te beluisteren op Spotify en Itunes. Daarnaast bespreken Tim en Tom ook de wekelijkse releases op het Sneakerjagers Instagram-kanaal.

De tweede aflevering van het nieuwe seizoen is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Tune in en klik op de video hieronder om de aflevering te bekijken!