Skip to content
Newsfeed

Nieuwe New Balance 550 Patent Leather Pack brengt Y2K-vibes

2 maart 2024 16:14
Nieuwe New Balance 550 Patent Leather Pack brengt Y2K-vibes

Terwijl New Balance vaak verschijnt in ingetogen, rustige kleuren, krijgt de 550-serie nu een frisse toevoeging met het ‘Patent Leather’ Pack. Daarbij haalt het inspriatie uit het Y2K-tijdperk en brengt het ons naar de beginjaren van het nieuwe millennium.

Deze nieuwe collectie bevat twee opvallende kleurcombinaties. Ten eerste een speelse mix van roze en groen en daarnaast een opvallende combinatie van glanzend rood-roze. En of het nu de bedoeling is of niet, elk paar maakt indruk!

Voor de Pink Green variant vertoont de sneaker een harmonieuze mix van kleuren, waarbij roze de toe box, middenvoet en tong siert. Dit contrasteert met de groene overlays. Verder vinden we levendige gele accenten op het “N”-logo, veters en hiel tab, wat een explosie van kleur toevoegt. Dit wordt aangevuld met New Balance branding en een sterrenafbeelding op de hiel. Tot slot creëert een gele tussenzool, gecombineerd met een roze buitenzool een speelse, maar samenhangende uitstraling voor de sneaker.

Daarentegen volgt de Red Pink colorway een iets andere benadering. Hier worden roze overlays gecombineerd met een rode basis, waarbij blauwe accenten op het “N”-logo, veters en hiel diepte toevoegen aan het kleurenpalet. Verder is dit paar afgewerkt met een blauwe tussenzool en een bruine buitenzool. Dit resulteert in een unieke kleurencombinatie die zeker opvalt in de menigte!

Op dit moment zijn de exacte releasedata voor het New Balance Patent 550 Leather Pack nog niet bevestigd. Wel verwachten we op basis van de kleur en eerdere releases van de patent 550-serie dat deze twee modellen zullen releasen tijdens het lente/zomerseizoen via de website van New Balance. Bekijk nu eerst de beelden hieronder, terwijl we wachten op meer informatie.

New Balance 550 Y2K Patent Leather Pink Green BB550YKA
New Balance 550 Y2K Patent Leather Pink Green
New Balance 550 Y2K Patent Leather Pink Green BB550YKA
New Balance 550 Y2K Patent Leather details
New Balance 550 Y2K Patent Leather Red Pink BB550YKC
New Balance 550 Y2K Patent Leather Red Pink
New Balance 550 Y2K Patent Leather Red Pink BB550YKC
New Balance 550 Y2K Patent Leather details