Skip to content
Newsfeed

Nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance 650 in de maak

3 april 2023 20:22
Nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance 650 in de maak

Aimé Leon Dore en New Balance hebben in de loop van de jaren meerdere collabs uitgebracht. De samenwerkingen zijn zelfs zo hecht, dat de oprichter van het New Yorkse menswear brand sinds 2021 ook creative director van de New Balance Made in USA-lijn is. Nu droppen de twee een nieuwe Aimé Leon Dore x New Balance 650R. Wanneer we de sneaker kunnen verwachten, is voor nu nog onduidelijk. Bekijk hier de eerste beelden.

Eind maart 2023 zagen we de eerste beelden van de Aimé Leon Dore x New Balance 1906R. De 1906R is een model die de twee nog niet hebben gebruikt voor hun collabs. Klik hier voor meer informatie over deze collab. Nu, in april 2023, zien we een bekend model voor het NYC-based brand en NB terugkomen.

Het 650R model heeft een mesh basis die je terug ziet op de kraag en in het New Balance logo van de sneaker. De sneaker is grotendeels wit van kleur, echter zie je enkele groene details terugkomen en de buitenzool is van gum.

Wanneer we deze Aimé Leon Dore x New Balance 650R kunnen verwachten, is voor nu nog onduidelijk. Houd onze sneaker release kalender in de gaten om op de hoogte te blijven over deze release en vele anderen.

Klik hier voor meer Aimé Leon Dore x New Balance modellen.

Aimé Leon Dore x New Balance 650 zijkant
Aimé Leon Dore x New Balance 650 bovenkant en zijkant
Aimé Leon Dore x New Balance 650 bovenkant en zijkant
Aimé Leon Dore x New Balance 650 detail shot logo