Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast

29 juni 2023 06:30
Nieuwe aflevering The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast

Sneakerjagers heeft een gloednieuwe podcast gelanceerd: De Sneaker Update. In deze podcast houden hosts Mats en Tommy Triggah je op de hoogte van nieuwe releases en duiken ze in de wereld van sneakers. Ze houden je wekelijks op de hoogte van de laatste releases en nieuwsberichten betreffend sneakers. In de aflevering van deze week komen onderwerpen als de Paris Fashion Week en de terugkeer van de Nike Air Footscape aan bod.

The Sneaker Update is de ultieme podcast voor sneakerliefhebbers. In de podcast bespreken Tommy Triggah en Mats diverse onderwerpen die een grote rol spelen in de sneakercultuur. Van unieke releases tot interessante verhalen achter sneaker designs – alles in één podcast.

Vorige week ging de eerste aflevering van The Sneaker Update live. Mocht je deze aflevering nog niet beluisterd hebben, kun je deze hier checken. In de aflevering van deze week praten Tom en Mats over de unieke sneaker designs die te zien waren tijdens de Paris Fashion Week en bespreken ze de release van de Nike Air Max 1 ‘Athletics Department’.

De twee hosts zullen je ook meer vertellen over de aankomende release van de KangaROOS Inside Job v1.5 ‘Rose Quartz’, een collab ontworpen door Tommy Triggah zelf. Ook opvallende releases van week 26 komen aan bod, waaronder de terugkeer van de Nike Air Footscape, Action Bronson x New Balance 990v6, en nog veel meer.

Je kunt de tweede aflevering van The Sneaker Update nu beluisteren op Spotify en Apple Music. Tune in om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker updates. Veel luisterplezier!