Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – DeeJay Abstract

5 april 2024 16:10
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – DeeJay Abstract

Op vrijdag 5 april 2024 staat er weer een nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show online. In de show spreken Tommy Triggah en Tim Beumers elke aflevering met een nieuwe gast. In de volgende aflevering is Gestow Power, beter bekend als DeeJay Abstract, te gast. Check snel het Sneakerjagers YouTube-kanaal!

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Beelden Sneakerjagers

Elke twee weken is er een gloednieuwe aflevering van Sneakerjagers’ ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. In deze podcast bespreken hosts Tim Beumers en Tommy Triggah het laatste nieuws over sneaker releases en gerelateerde onderwerpen, en delen ze eigen verhalen. Dit doen ze niet alleen; elke aflevering verwelkomen ze een speciale gast in de studio.

DeeJay Abstract

In de volgende aflevering is Gestow Power te gast, een Nederlandse dj die onder de naam DeeJay Abstract gaat. DeeJay Abstract is een van Nederlands’ bekendste dj’s en heeft samengewerkt met namen als Hef, Crooks en Dio. In het beginstadium van zijn carrière profileerde Abstract zich als oldschool hiphop-dj. Tegenwoordig is DeeJay Abstract een gevestigde naam in de muziekindustrie, evenals zijn bijnaam ‘The President’.

Abstract is gemakkelijk te herkennen aan zijn unieke stijl en sound. In 2016 won hij de Red Bull Thre3Style en mocht hij Nederland vertegenwoordigen tijdens het WK dj’en in Chili. Sindsdien is hij op veel binnen- en buitenlandse podia te zien, waaronder Lowlands, ADE en draait hij frequent in clubs als Annabel en Jimmy Woo.

Naast zijn succesvolle muziekcarrière is Abstract ook dagelijks te vinden in de sportschool. Hij is groot fan van sneakers en streetwear en praat hier dan ook uitgebreid over in de volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show.

Volgende aflevering

De volgende aflevering met de DeeJay Abstract is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en alle releases via de Grote Tim & Tom Sneaker Show.