Skip to content
Staff Picks

Onze favorieten uit de New Balance running collectie

28 april 2023 10:38
Onze favorieten uit de New Balance running collectie

Als het gaat om hardlopen, is New Balance altijd op topniveau. Van het creëren van hun eigen New Balance games, het sponsoren van atleten tot het creëren van enkele van de beste hardloopschoenen. Als er één merk is dat sterke focus heeft op de sport hardlopen, is het New Balance.

Met dat gezegd te hebben, heeft New Balance collecties vol met de beste items voor hardlopen. Op basis van de nieuwste en beste technologieën kun je jouw hardloopgame verbeteren met New Balance. We hebben een paar van onze favoriete pieces uit de collectie voor je samengesteld om te bekijken.

De items

De eerste paar items zijn uit de London edition printed impact collectie. De unisex-collectie heeft een opvallende en moderne print. Van de tops tot aan de hardloopschoenen zelf, de print is overal te zien. De collectie is comfortabel, stijlvol en heeft ideale items om deze zomer in te hardlopen.

New Balance running
New Balance running
New Balance running

Mocht het ’s nachts afkoelen, houd New Balance je warm tijdens het hardlopen. Met meerdere longsleeves, hoodies en leggings zorg je ervoor dat je warm blijft tijdens de ochtend- of nachturen.

New Balance running
New Balance running
New Balance running

Last but zeker not least, een regenachtige dag mag je er niet van weerhouden om te gaan sporten. We zijn niet van suiker! Hoewel regen behoorlijk vervelend kan zijn, blijf je droog met de New Balance collectie. Trek deze items uit de kast bij een slechte weersvoorspelling.

New Balance running
New Balance running
New Balance running

Dit waren onze favorieten uit de New Balance collectie. Dit is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om New Balance en zijn hardloopcollectie. De lijst gaat eindeloos door en het merk met de grote ‘N’ blijft werken aan innovatie, dus houd zeker de collectie in de gaten.

Als je zelf de hele collectie wilt bekijken, kun je hier klikken. Als je meer artikelen zoals deze wilt zien, bekijk dan onze Sneakerjagers nieuws pagina.