Skip to content
Brand

New Balance released nieuwe CT302 in samenwerking met Storm Reid

1 augustus 2023 15:55
New Balance released nieuwe CT302 in samenwerking met Storm Reid

We kennen de actrice Storm Reid van series als Euphoria, waar ze ons veroverde met haar acteertalent. Maar ze heeft ook een neus voor design en mode. Dat bewijst de 20-jarige nu opnieuw samen met New Balance. Het jonge talent werkt sinds 2021 samen met New Balance en brengt nu haar eerste sneaker uit in samenwerking met het label. De CT302 van Storm Reid en New Balance komt met een jaren 2000 look, chunky platformzool en lichtblauw met witte colorway en is de perfecte sneaker om de zomer in stijl af te sluiten.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en is voorzien van opvallende suède details in de kleur ‘Off-White’ in de toe box en op het bovenste deel van de schoen. Het oversized ‘N’-logo dat over de middenvoet loopt is ook een echte eyecatcher. Net als het hiellipje is het weergegeven in een lichtblauwe kleur voor een vrolijke, frisse look. Met de rode uiteinden van de veters en de rode details op de tong is het ontwerp van de schoen verrassend en springt het zeker in het oog.

Als je de Storm Reid x New Balance CT302 in handen wilt krijgen, markeer dan 4 augustus 2023 in je agenda, want de schoen wordt naar verwachting op deze datum uitgebracht voor een prijs van €100.

Als je deze en andere releases niet wilt missen, bekijk dan de Sneakerjagers release kalender om altijd op de hoogte te blijven!