Skip to content
Newsfeed

Naar de toekomst met de A-COLD-WALL* X Converse Aeon Active Cx

9 april 2022 10:00
Naar de toekomst met de A-COLD-WALL* X Converse Aeon Active Cx

Op 12 april 2022 brengt het high-fashion merk A-COLD-WALL* een chunky sneaker uit in samenwerking met Converse. Designer Samual Ross werkte in 2021 voor het eerst aan de Converse Chucks, die toen al zeer goed ontvangen werden door de sneaker community. Nu is het volgende, zeer unieke silhouet van de collab vrijgegeven.

De sneakers zien er niet alleen futuristisch uit, maar beloven ook eersteklas comfort. Een dikke tussenzool van duurzaam Crater-schuim wordt gecombineerd met een PU CX-binnenzool voor dat extra beetje demping.

De elastische materialen van het bovenwerk beloven extra comfort en de twee opvallende kleurstellingen maken het oogstrelende ontwerp van het paar compleet. Bekijk de vele details van de kicks in de foto’s hieronder!

Wat vind je van de collab, Cop of Drop? De release van de samenwerking tussen Converse en A-COLD-WALL* vindt plaats op 12 april 2022 om 10:00 uur voor 160€ op de website van Converse. Kijk naar de twee buttons om te worden doorverwezen naar de drop pagina. Zoals gewoonlijk kun je hier alle verdere informatie over de release vinden in onze release kalender.

A cold Wall x Converse