Skip to content
Brand

Musthave essentials uit de solebox collectie

21 juni 2023 18:37
Musthave essentials uit de solebox collectie

Mocht je nog op zoek zijn naar musthave zomer essentials, dan ben je bij solebox aan het juiste adres. Met een brede collectie aan sneakers, kleding items en accessoires is er bij solebox voor ieder wat wils. Bekijk hier de essentials collectie en start je zomer in stijl.

Essentials collectie

De solebox essentials collectie komt met een hoop tijdloze silhouetten. Van de adidas Samba OG tot aan de Vans Slip-On en de Nike Air Force 1 Low, deze essentials zijn musthaves in elke schoenenkast. De collectie komt met sneakers voor het hele gezin. Bekijk hieronder onze top picks.

Converse Wmns Chuck 70 Hi

Converse WMNS Chuck 70 Hi

We beginnen onze picks met een klassieker. De Converse Chuck 70 Hi werd in de jaren 70 geïntroduceerd als basketbalschoen, maar werd al snel ook naast het tennisveld omarmd door sneakerliefhebbers. De sneaker heeft een canvas bovenwerk. Op de hiel is het Converse embleem geplaatst.

Reebok Club C Revenge Vintage

Reebok Club C Revenge Vintage
Reebok Club C Revenge Vintage

Het Club C Revenge Vintage model van Reebok heeft een retro uitstraling. De sneaker heeft een gebroken witte upper, gemaakt van leer. Rode en groene details geven het paar een vintage touch. Op de tong en op het middenpaneel verschijnen de Reebok brandings.

adidas Originals Samba OG

adidas Samba OG
adidas Samba OG

De adidas Originals Samba OG is terug van weggeweest! Het klassieke model werd in 1949 geïntroduceerd op het indoor voetbalveld en kwam met een donkerbruine gumzool. Nu, vele decennia later, is het model omarmd door sneakerliefhebbers over de hele wereld. De wit met zwarte colorway komt met gouden details en heeft het adidas logo op de tong.

Nike Air Force 1 ’07 Fresh ‘Triple White’

Nike Air Force 1 '07 Fresh "Triple White"
Nike Air Force 1 '07 Fresh "Triple White"

De ‘Triple White’ colorway van de Air Force 1 wordt misschien wel gezien als de ultimate classic wat betreft sneakers. Het model heeft een tijdloos design en komt met een brede middenzool. De perforatiegaatjes op de neus helpen de voet ademen. Op de tong en op het middenpaneel verschijnt het Nike logo.

New Balance M991GL Bring Back

New Balance M991GL Bring Back
New Balance M991GL Bring Back

Een andere sneaker uit de solebox essentials collectie, is de New Balance 991 in een grijze colorway. New Balance staat bekend om zijn comfortabele en tijdloze designs en het 991 model is geen uitzondering. De sneaker combineert verschillende grijstinten. De ABZORB-technologie in de middenzool zorgt voor demping en comfort.

Birkenstock Boston FL

Birkenstock Boston FL
Birkenstock Boston FL

De Birkenstock Boston is de slide voor de zomer. Het model heeft een voorgevormd voetbed dat zorgt voor comfort. Het bovenwerk is van premium leer. De gesp op de wreef is verstelbaar.

Vans Vault OG Slip-On LX Checkerboard

Vans Vault OG Slip-On LX Checkerboard
Vans Vault OG Slip-On LX Checkerboard

Een ander model dat erg geschikt is voor de komende zomerdagen, is de Vans Vault OG Slip-On LX Checkerboard. Het Checkerboard patroon op de neus en hiel zijn kenmerkend voor Vans. De Slip-On is gemakkelijk aan te trekken.

New Balance 550 ‘White’

New Balance
BB550PB1 All White-Grey
New Balance BB550PB1 All White-Grey

De New Balance 550 ‘White’ is met zijn neutrale colorway de ideale sneaker voor de zomer. De sneaker is gemaakt van premium leer. Op het middenpaneel verschijnt het welbekende N-logo en ook op de tong verschijnt het basketbal geïnspireerde logo.

Asics Sportstyle EX89

Asics Sportstyle EX89
Asics Sportstyle EX89

De Asics Sportstyle EX89 heeft een retro colorway. De lichtroze details in de kraag, buitenzool en op de tong geven de sneaker een frisse twist. Op de tong verschijnt het Asics logo. De vergeelde middenzool geeft het paar een vintage touch.

Birkenstock Arizona

Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona

We sluiten onze top picks uit de solebox essentials collectie af met de Birkenstock Arizona. De slipper lijkt op het Boston model van Birkenstock, maar heeft daarentegen een opengewerkte upper. De twee straps die over de wreef lopen zijn met de gespen te verstellen. Het voorgevormde voetbed en de kurkzool maakt het een comfortabel paar.

Dit waren een aantal picks uit de solebox essentials collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet @Sneakerjagers op Instagram te volgen en blijf op de hoogte van de laatste releases en promoties.