Skip to content
Newsfeed

MSCHF komt met de 2×4 Timberland Boot

6 maart 2024 13:43
MSCHF komt met de 2×4 Timberland Boot

Kunst collectief MSCHF springt in op de Timberland trend en komt met een eigen 6-Inch geïnspireerde boot. MSCHF staat bekend om hun gekke en soms controversiële designs en de 2×4 Boot is geen uitzondering. Wanneer de MSCHF 2×4 Boot zal gaan releasen, is nog onbekend.

Het collectief MSCHF heeft een succesvol jaar achter de rug. In 2023 brak het internet na de release van de Big Red Boot, een rode laars die doet denken aan schoenen van cartoonkarakter Astro Boy. De schoen zorgde voor veel ophef en riepen bij velen vraagtekens op. MSCHF staat bekend om hun krankzinnige designs en de Big Red Boot bevestigde dit maar weer eens.

Nu zien we een volgend design van het collectief; de MSCHF 2×4 Boot. Ondanks dat de schoen nergens het merk Timberland noemt, zijn de overeenkomsten met de welbekende 6-Inch Boot niet te ontkennen. Kort na de samenwerking met Louis Vuitton en Veneda Carter, lijkt nu ook MSCHF de Timberland boot te omarmen met een reversed design.

De schoen is geheel van rubber en heeft op de upper de middenzool geplaatst. Het welbekende patroon dat normaal gesproken op de zool staat, is dan ook in de neus gedrukt wat het paar een bizarre look geeft. De veterogen doen daarentegen weer verdacht veel denken aan de Louis Vuitton klavertje dat in het vector-motief verschijnt.

De MSCHF 2×4 Boot verschijnt in de komende weken van 2024 exclusief bij MSCHF. Bekijk de beelden van het paar hieronder en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer updates.

MSCHF 2x4 Boot
MSCHF 2x4 Boot
MSCHF 2x4 Boot
MSCHF 2x4 Boot
MSCHF 2x4 Boot
MSCHF 2x4 Boot