Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 35

30 augustus 2022 15:55
Most Wanted Sneaker Releases – Week 35

Vandaag is het dinsdag en dat houdt in dat we weer gaan kijken naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van afgelopen week. In de week van maandag 22 augustus 2022 tot en met zondag 28 augustus 2022 hebben we een hoop unieke drops voorbij zien kopen. Bad Bunny en adidas hebben een nieuwe colorway gereleased voor de Forum Low en het JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 pack is uitgebracht.

Het nadeel van populaire sneakers is dat deze vaak snel uitverkocht raken. Maar geen zorgen! Het is nog steeds mogelijk om één van de onderstaande sneakers aan te schaffen via een marktplaats. Wanneer je naar de Sneakerjagers resell-pagina gaat, kun je zien bij welke reseller de sneaker het goedkoopste wordt aangeboden.

Bekijk hier de Most Wanted Sneaker Releases van week 35.

1. Bad Bunny x adidas Forum ‘Blue Tint’ | GY9693

Bad Bunny x adidas Forum 'Blue Tint' Most Wanted Sneaker Releases
Bad Bunny x adidas Forum 'Blue Tint' Most Wanted Sneaker Releases

De Most Wanted Sneaker Release van deze week is misschien wel de heetste collab van dit moment: de Bad Bunny x adidas Forum ‘Blue Tint’. Het model weerspiegelt de eeuwige zomers van Puerto Rico en de creativiteit die Bad Bunny heeft gebracht tot waar hij nu is.

De Forum Low is uitgevoerd in een mix van suède, leer en canvas overlays. De kleurrijke uitvoering combineert verschillende tinten blauw, van licht tot iets donkerder. Geïnspireerd op de blauwe lucht van Puerto Rico.

De kenmerkende details die het silhouet zo populair maken, zijn opnieuw terug te vinden: het opvallende enkelbandje, de ‘El Ojo’ op de tong en het speciale ontwerp van de hiel. De tekst ‘Yo Visto Así’ is ook weer terug te zien op de strap. Deze tekst betekent ‘Ik kleed me zoals dit/zo kleed ik mij’.

Bad Bunny x adidas Forum 'Blue Tint'

GY9693 · Prijs vanaf €220,-

Naar alle aanbieders

2. adidas Yeezy Foam Runner ‘Sand’ | FY4567

adidas Yeezy Foam Runner 'Sand' Most Wanted Sneaker Releases
adidas Yeezy Foam Runner 'Sand' Most Wanted Sneaker Releases

Als tweede in het rijtje staat de adidas Yeezy Foam Runner ‘Sand’. De populaire Foam Runner ‘Sand’ heeft een restock gekregen. Het is daarom niet gek dat dit silhouet in de Most Wanted Sneaker Releases lijst van deze week staat. De colorway kwam voor het eerst uit in 2021.

De Foam Runner is volledig gemaakt van EVA-foam. Verschillende gaten en lijnen zijn aangebracht op de gehele schoen, van het profiel tot de wreef. Hierdoor kan het silhouet goed ademenen. De ‘Sand’ is volledig bedekt in een lichte, natuurlijke tint.

adidas Yeezy Foam Runner 'Sand'

FY4567 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders

3. JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 ‘Silver Black’ | 1201A457-101

JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 'Silver Black' Sneaker releases
JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 'Silver Black' Most Wanted Sneaker Releases

JJJJound en ASICS hebben voor het eerst de handen ineen geslagen en hebben twee colorways voor de Gel-Kayano 14 uitgebracht. De eerste kleurstelling is de ‘Silver Black’.

De Gel-Kayano 14 heeft een witte mesh bovenwerk gekregen met zilveren overlays. Op de overlays zijn zwarte details aangebracht die contrasteren met de upper. Een mooi detail aan deze sneaker is dat de middenzool een off-white kleur heeft gekregen, wat een retro look geeft aan het ontwerp. De ‘Silver Black’ heeft zichtbare beige gel elementen in de middenzool wat niet alleen zorgt voor een ruige look maar ook voor comfort.

JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 'Silver Black'

1201A457-101 · Prijs vanaf €530,-

Naar alle aanbieders

4. JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 ‘Silver White’ | 1201A457-100

JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 'Silver White'
JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 'Silver White' Most Wanted Sneaker Releases

De tweede colorway van het JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 pack is de ‘Silver White’. In plaats van zwarte details op de vorige colorway maakt deze gebruik van witte details. Daarnaast heeft de ‘Silver White’ een witte tussenzool met een crèmekleurige buitenzool. De sneakers bieden optimaal comfort en functionaliteit. Dit komt door de welbekende ASICS GEL-zool die in combinatie komt met een TRUSSTIC support system.

JJJJound x ASICS Gel-Kayano 14 'Silver White'

1201A457-100 · Prijs vanaf €384,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Dunk Low WMNS ‘Reverse UNC’ | DJ9955-101

Nike Dunk Low WMNS 'Reverse UNC'
Nike Dunk Low WMNS 'Reverse UNC' Most Wanted Sneaker Releases

Nike kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, de Nike Dunk Low WMNS ‘Reverse UNC’ is namelijk ook onderdeel van de Most Wanted Sneaker Releases. Deze colorway is net even iets anders dan we gewend zijn van het University kleurenschema. Een lichtblauwe kleur is te zien op de basis, in plaats van op de overlays. De overlays kleuren dit keer wit, net als de heeltab, Swoosh en veters. In tegenstelling tot de Retro Dunks, heeft deze een derde kleur op de Nike Air logo op de tong label, evenals de cursieve Nike borduursel op de hiel-tab.

Nike Dunk Low WMNS 'Reverse UNC'

DJ9955-101 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

6. Nike Dunk High WMNS ‘Bicoastal’ | DD1869-004

Nike Dunk High WMNS 'Bicoastal'
Nike Dunk High WMNS 'Bicoastal' Most Wanted Sneaker Releases

Als laatste in het rijtje hebben we de Nike Dunk High WMNS ‘Bicoastal’. Deze keer komt het silhouet gekleed in een opvallend Bicoastal groen en Pure Platinum wit kleurenschema. Het bovenwerk is gemaakt van leer in twee kleuren. De Swoosh, de veter en de rubberen buitenzool kleuren groen. Het ontwerp wordt afgemaakt door een witte tussenzool.

Nike Dunk High WMNS 'Bicoastal'

DD1869-004 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 35. Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van alles rondom sneakers en streetwear? Download dan vooral de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!