Skip to content
Brand

Maak je klaar voor de NBA Paris Game 2024 met Foot Locker

10 januari 2024 15:49
Maak je klaar voor de NBA Paris Game 2024 met Foot Locker

De NBA maakt zijn terugkeer naar Parijs, Frankrijk, en ditmaal met een knaller van een wedstrijd. Op 11 januari 2024 staan de Brooklyn Nets en de Cleveland Cavaliers tegenover elkaar tijdens de NBA Paris Game 2024. En terwijl de fans zich voorbereiden op deze wedstrijd, is er één essentieel aspect dat niet over het hoofd mag worden gezien: de perfecte outfit om je team te supporten. Duik dieper in deze artikel en ontdek de must-have NBA Paris Game 2024 items van Foot Locker.

Maak je klaar voor game day

Brooklyn Nets

Sinds 2012 heeft de Brooklyn Nets hun thuisbasis in het stadsdeel Brooklyn van New York. Het team verschijnt zowel uit als thuis in een tenue van zwart met wit, een stijl die ook te vinden is in de merchandise van Foot Locker. Op 11 januari 2024 nemen de Brooklyn Nets het op tegen de Cleveland Cavaliers in de Accor Arena.

Cleveland Cavaliers

The Cleveland Cavaliers, beter bekend als ‘The Cavs’, is een professioneel basketbalteam uit Cleveland, Ohio. Als je hoopt op een overwinning van The Cavs tegen de Brooklyn Nets, dan heeft Foot Locker speciaal voor jou exclusieve merchandise ontworpen om The Cavs naar een overwinning te schreeuwen. In deze collectie staat sterspeler Donovan Mitchell, nummer 45, extra in de schijnwerpers.

Support je liever een ander team? No worries, Foot Locker heeft ook voor jou de perfecte items. Klik hieronder op de knop om de volledige collectie te ontdekken.