Skip to content
Newsfeed

Maak je klaar voor de lancering van de sacai x Carhartt WIP FW 23

27 augustus 2023 14:00
Maak je klaar voor de lancering van de sacai x Carhartt WIP FW 23

Op de catwalk van Paris Fashion Week 2023 werd de collectie voor het eerst getoond en nu komt hij echt in de schappen, de Fall/Winter 2023 collectie van sacai x Carhartt WIP. De in 1999 opgerichte sacai, is een Japans modehuis opgericht door voormalig Comme des Garçons ontwerpster Chitose Abe. Lees in dit artikel alles over de collectie die op 8 september 2023 verwacht wordt.

Benieuwd naar de beelden van de Fashion Week? Lees: De meest opvallende runways tijdens de Paris Fashion Week 2023

Fall/Winter 2023 collectie

sacai

We spreken namens velen als we zeggen dat er veel enthousiasme is over de samenwerking. sacai staat namelijk bekend om hun tijdloze, innovatieve en unieke kleding items. Alleen al daarom is men excited over de werelden van high fashion en workwear die samen zijn gekomen.

Het karakter van sacai is duidelijk terug te zien in de Fall/Winter collectie. Breitechnieken zijn toegepast om de classic Carhartt WIP jassen een nieuw leven in te blazen.

Een van de favoriete items in de sacai x Carhartt WIP zijn de grote winterjassen. Het duidelijke workwear design krijgt een upgrade door de verschillende toegevoegde lagen en splitten aan de zijkant. Door de magie die sacai heeft toegevoegd krijgen de jassen meer diepte en blijf je naar het ontwerp kijken.

Je zou kunnen stellen dat de collectie the best of both worlds naar bovenhaalt. Naast de verschillende opvallende jassen bevat de collectie ook een aantal accessoires. Zo zie je bijvoorbeeld een paar tassen, kettingen en de welbekende Carhartt beanie met collab branding terugkomen.

De Fall/Winter 2023 collectie van sacai x Carhartt WIP zal op de website van beide merken online komen. Zit op 8 september 2023 klaar om je favoriete items te coppen en fashionable de winter in te gaan.

Volg ons via Instagram op @sneakerjagers om op de hoogte te blijven van alles wat gaande is in de community.