Skip to content
Brand

Maak je festival outfit af met de Air Force 1’s bij Sidestep

16 augustus 2022 20:20
Maak je festival outfit af met de Air Force 1’s bij Sidestep

Het festivalseizoen mag dan misschien geen maanden meer duren, maar het is zeker nog niet voorbij! Elk feest sta je weer voor de moeilijke keuze: “Welke sneakers moet ik aan doen?”. Met één model zit je gelukkig altijd goed, de Air Force 1. Daarom hebben wij onze favoriete AF1’s, samen met andere festival essential die bij Sidestep te verkrijgen zijn, voor je op een rijtje gezet.

Nike Air Force 1 White

Nike Air Force 1 White
Nike Air Force 1 White

We trappen het lijstje af met de meest iconische Air Force 1, de White on White. Deze sneaker kleurt volledig wit, van het leren bovenwerk tot aan de buitenzool. Door de frisse witte look past deze sneaker perfect onder al je favoriete festival outfits.

Jenneskens X Sidestep Straight leg trousers

Jenneskens X Sidestep Straight leg trousers

De Jenneskens x Sidestep Straight leg trousers past door de bruin en off-white kleurcombinatie perfect bij de modetrends van deze tijd. Verder heeft de broek een casual fit met wijde pijpen.

Nike Air Force 1 Off-white Blue

Nike Air Force 1 White Blue
Nike Air Force 1 White Blue

De Nike Air Force 1 Off-white Blue is voor de sneaker liefhebber die houdt van een klein vleugje kleur. Het bovenwerk van deze schoen is gemaakt van leer in een gebroken witte kleur.

Op het middenpaneel zit een dubbele Swoosh, met een lichtblauwe op de voorgrond en een donkerblauwe op de achtergrond. Ook de heel tab en de dubrae kleuren donkerblauw.

Napapijri Tee

Napapijri Tee

Crème tinten, gebroken wit en vintage kleding is helemaal in deze dagen. Deze tee van Napapijri is gemaakt van katoen in een zomerse crème kleur. Op de linkerborst staat het oranje logo van het merk.

Nike Air Force 1 Black White

Nike Air Force 1 Black White
Nike Air Force 1 Black White

Ook al is zwart niet de meest zomerse kleur, deze Nike Air Force 1 Black White is toch perfect voor wanneer je verschillende festivals bezoekt. In tegenstelling tot de witte AF1’s valt het bij dit paar minder op wanneer hij vies is. Toch krijg je doormiddel van de witte Swoosh en midsole nog een fris contrast met het zwart.

Nike Bucket Futura Wash

De Nike Bucket Futura Wash is ideaal voor de lange, zonnige festivaldagen. De beige vissershoed is gemaakt van katoen, waardoor hij ook nog lekker licht is. Op de voorkant staat nog een klein Nike logo.

Nike Air Force 1 ’07 White Solar Flare

Nike Air Force 1 '07 White Solar Flare
Nike Air Force 1 '07 White Solar Flare

De Nike Air Force 1 ’07 White Solar Flare geeft een artistiek vleugje aan de klassieke basketbalschoen. Op het middenpaneel zit een gele Swoosh die er op lijkt geschilderd, met nog een doorzichtige Swoosh hieroverheen. Net als de geschilderde Swoosh, zijn de hiel tab en het logo op het tong label geel.

Nike Sportswear Waistpack

Het is belangrijk dat je ten alle tijden je spullen bij de hand hebt. Met dit lichtbruine Nike Sportswear Waistpack zorg je ervoor dat je telefoon, pasjes en muntjes veilig op kan bergen.

Nike Air Force 1 ’07 White Black Yellow

Nike Air Force 1 '07 White Black Yellow
Nike Air Force 1 '07 White Black Yellow

De Nike Air Force 1 ’07 White Black Yellow heeft een basis van strak wit leer. Verschillende zwarte accenten zijn te vinden op de Swoosh, de heel tab en het tong label. Op de mudguards zit een gele ster gestikt. Ook staat op de hak nog een ‘Have A Nike Day’ stiksel.

Nike Sportswear Essential Crew

Nike Sportswear Essential Crew

We sluiten het lijstje af met de Nike Sportswear Essential Crew. De crewneck heeft een oversized fit en is voornamelijk gemaakt van katoen dat wit kleurt. Op de borst zit nog minimale Nike branding doormiddel van een zwarte mini-Swoosh.

Dit waren onze favoriete festival pieces bij Sidestep. Wil jij liever zelf een nieuwe festival sneaker, kledingstuk of accessoire uitzoeken? Klik dan op de knop hieronder.

Wil je nou altijd op de hoogte zijn van alles rondom sneakers? Zorg dan dat je de Sneakerjagers app download! Hier vind het laatste sneaker nieuws, een releasekalender, giveaways en sneaker release informatie, allemaal in één plek.