Skip to content
Staff Picks

Maak een fashion statement met deze adidas voetbalshirts

17 februari 2024 19:17
Maak een fashion statement met deze adidas voetbalshirts

Het lijkt erop dat voetbal steeds meer zijn stempel drukt op het alledaagse straatbeeld. Naast de opkomst van terrace sneakers, die oorspronkelijk geïnspireerd zijn door de voetbalwereld, zien we ook een groeiende trend van mensen die zich warm houden met voetbalsjaals. En als klap op de vuurpijl kiezen steeds meer mensen ervoor om een voetbalshirt te dragen, waarbij het shirt de aandacht trekt als dé eyecatcher van de outfit. Het gaat dus duidelijk verder dan alleen het supporten van je favoriete club; voetbalmode is inmiddels een statement op zich geworden.

Voetbalshirts bij adidas

adidas sponsort verschillende voetbalclubs en creëert elk jaar thuis-, uit- en soms zelfs derde tenues. Steeds vaker verwerken ze retro-elementen in deze ontwerpen, wat de shirts niet alleen populair maakt bij supporters, maar ook bij liefhebbers van mode. Hieronder laten we een aantal ontwerpen zien van clubs zoals Arsenal, Real Madrid en AS Roma, zodat je een idee krijgt van wat ze te bieden hebben. Wil je het volledige assortiment bekijken? Klik dan op de knop hieronder!

Dus daar heb je het – een inkijkje in de wereld van adidas voetbalshirts, waar sport en stijl perfect samenkomen. Of je nu een fanatieke supporter bent die vol trots zijn club vertegenwoordigt of op zoek bent naar een opvallend item voor je outfit, adidas heeft een breed scala aan shirts beschikbaar. Neem hieronder een kijkje in hun uitgebreide collectie!

Wil je meer weten over terrace sneakers? Lees dan: Het verhaal achter de terrace sneakers.