Skip to content
Newsfeed

Liverpool F.C. en Converse brengen een lifestyle collectie uit

31 maart 2023 14:00
Liverpool F.C. en Converse brengen een lifestyle collectie uit

Sneaker collabs rondom voetbalclubs zien we steeds vaker terugkomen. De Engelse voetbalploeg Liverpool F.C laat zich ook regelmatig zien in sneaker scene. Recent bracht de Nike de LeBron x Liverpool Nike Air Max 1 uit. Na verschillende samenwerkingen met Nike waagt Converse zich nu aan een collab met de Premier League spelende club. De nieuwe Converse x Liverpool F.C. collectie is op 6 april 2023 beschikbaar op de website van Converse.

De samenwerking komt met twee sneakers. Een beige uitgave van de Run Star Hike en een zwart-grijze versie van de Converse classic, de Chuck 70. Beide silhouetten zijn bedekt met graphics die geïnspireerd zijn op spandoeken en sjaals die te zien zijn tijdens de Liverpool wedstrijden.

Converse

De samenwerking draait niet alleen om footwear. Naast de twee Converse modellen, worden er ook verschillende apparel pieces en accessoires gedropt. De collab staat dit keer in het teken van lifestyle items.

Zoals hieronder te zien behoort dit fel rode varsity jacket onder andere bij de collectie, maar je zult ook t-shirts, een bucket hat en waarschijnlijk truien en broeken terugzien in de Liverpool F.C. x Converse samenwerking.

Alle items die behoren in de Liverpool F.C. x Converse collectie zullen droppen op 6 april 2023. Schrijf je alvast in op de website van Converse om een notificatie te krijgen als de collab dropt.

Liverpool F.C. x Converse
Liverpool F.C. x Converse beige sneaker
Liverpool F.C. x Converse collectie chuck 70
Liverpool F.C. x Converse
Liverpool F.C. x Converse