Skip to content
Newsfeed

Lionel Messi krijgt zijn eigen adidas Samba

11 januari 2024 19:56
Lionel Messi krijgt zijn eigen adidas Samba

Lionel Messi leidde Argentinië naar de overwinning op het WK van 2022. Deze wereldberoemde voetballer is momenteel actief bij het team van Inter Miami, waar hij hen naar hun eerste League Cup overwinning heeft geleid. In 2023 kwam adidas met de Inter Miami x adidas Spezial, geïnspireerd door de opwinding rondom Messi’s debuutseizoen bij de club. Voortbouwend op deze buzz komt het merk nu een jaar later met twee adidas Samba colorways die geïnspireerd zijn op de voetballer.

Het eerste paar heeft een wit leren basis met grijze suède mudguards, die kenmerkend zijn voor het adidas Samba silhouet. De tong, voering en de beroemde Three Stripes zijn blauw. Gouden accenten schitteren op de hiel, en ‘MESSI’ staat in goud boven de Three Stripes. Het reliëf-logo op de hiel en tong is een eerbetoon aan de beroemde Argentijn.

Voor het tweede paar is er gekozen voor een meer ingetogen look met dezelfde basis. Daarnaast heeft het ontwerp een gumzool en zijn er paarse accenten te zien op de Three Stripes en hiel. De ‘MESSI’ branding is vervangen voor de vertrouwde ‘SAMBA’ tekst. Als laatste springt Messi’s logo op de tong eruit in neon groen.

Helaas is er verder weinig informatie bekend over de Lionel Messi x adidas Samba colorways. Terwijl we wachten op meer info kunnen we een eerste blik werpen op de eerste beelden hieronder! Blijf op de hoogte van updates door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te checken.

adidas x lionel messi
adidas samba x messi
adidas samba x messi
adidas samba x messi