Skip to content
Newsfeed

Last Chance Easter sale bij Foot Locker

18 april 2022 12:00
Last Chance Easter sale bij Foot Locker

Dit zijn de laatste dagen dat je bij Foot Locker kunt profiteren van 20% korting tijdens de Easter sale. Tot en met 19 april 2022 9:00 uur profiteer je met kortingscode EASTER20 van 20% korting. Check snel de Foot Locker collectie en profiteer nog van de laatste dagen sale.

In de Foot Locker Easter sale profiteer je van 20% korting op de gehele site, met uitzondering van de merken Nike en Jordan. Bij Foot Locker scoor je jouw favoriete sneakers, kleding items en accessoires. In de collectie vind je merken als New Balance, adidas, PUMA en velen meer.

Ook heeft Foot Locker voor zowel de heren als dames (en kinderen) een brede collectie. Shop de lente collectie en profiteer van 20% korting. Vergeet niet de kortingscode EASTER20 toe te voegen bij het afrekenen van jouw bestelling. Dit kan gedaan worden in het winkelmandje.

De Foot Locker Easter sale loopt tot 19 april 2022 9:00 uur. Met kortingscode EASTER20 profiteer je van 20% korting op de gehele collectie, met uitzondering van merken als Nike en Jordan. Klik op de knop hieronder om de Foot Locker collectie te bekijken.