Skip to content
Staff Picks

Krijg tot wel 50% korting met de SIDESTEP sale

11 januari 2022 17:00
Krijg tot wel 50% korting met de SIDESTEP sale

SIDESTEP komt met hoge kortingen! Met de sale ontvang je tot wel 50% korting op een hoop artikelen. Of je nu op zoek bent naar een paar frisse kicks, of naar een geschikte sweater, bij SIDESTEP scoor je ze allemaal. Wij hebben onze favoriete picks op een rijtje gezet.

SIDESTEP Sale

1. Air Max 90 dames

Air Max 90
SIDESTEP Sale

We starten onze favoriete picks meteen met een opvallend paartje. De Air Max 90 combineert verschillende kleuren en materialen met elkaar. Zo is de upper gemaakt van mesh, leer en textiel. De schoen kleurt wit met oranje, rode en gele details. Verder is de Swoosh op het middenpaneel in het blauw gestikt en zijn de bekende Air Units in de zolen te vinden.

2. adidas Forum Low

adidas forum low
SIDESTEP Sale

De adidas Forum Low behoort tot één van onze favoriete modellen en mag daarom niet ontbreken in onze favoriete picks. Dit paartje kleurt wit en heeft blauwe stitchingen gekregen op het middenpaneel. Ook staat hier ‘Forum’ in het zwart geschreven en kleuren de buitenzolen bruin. Over de veters heen is een klittenband-strap gezet.

3. NA-KD V-neck Knitted sweater

Na-kd

Om lekker warm te blijven deze winter, voegen wij ook de Knitted V-neck sweater van NA-KD aan onze favorieten toe. De sweater heeft een lichte kleurenschema en een relaxte pasvorm. Combineer het kledingstuk met een bijpassende broek voor de ideale winteroutfit.

4. adidas Zentic

adidas zentic
SIDESTEP Sale

Een ander tof paartje die jij uit de SIDESTEP sale kunt scoren, is de adidas Zentic. Het paar heeft een opvallend silhouet en een licht kleurenschema. Dit maakt de schoen een echte eyecatcher. De sneaker combineert de kleuren off-white met zalmroze en lichtblauwe tinten.

5. New Balance 237

New Balance
SIDESTEP Sale

De New Balance 237 heeft een zwarte upper en bestaat uit een mix van suède en mesh. Het N-logo op het middenpaneel kleurt wit en matcht mooi met de middenzolen. Ook dit paartje heeft een opvallend silhouet en dat heeft de schoen vooral te danken aan de zolen. Draag de sneaker met een toffe outfit en til je look naar een hoger niveau.

6. Nike NSW Skirt Maxi

Nike skirt

Om je outfit een leuke twist te geven, hebben wij ook deze maxi rok van Nike voor je klaar staan. Het kledingstuk valt tot net boven je enkels en heeft aan de zijkant een split. Bij de knieën is het Nike logo in het wit gestikt.

7. Air Max 90 heren

Nike Air Max 90
SIDESTEP Sale

Ook voor de heren is er een geschikte Air Max 90 aanwezig in de sale. Dit paartje kleurt wit met grijze en neon groene details. Op het middenpaneel is een gebroken swoosh te vinden. Deze kleurt blauw. Verder is de sneaker opgebouwd uit leer en mesh en kleurt Air Unit in de zolen groen.

8. Vans WARD Checkered

Vans
SIDESTEP Sale

De Vans WARD Checkered heeft een tijdloos design en kan onder meerdere outfits gedragen worden. De sneaker heeft een zwarte upper, met op het middenpaneel het bekende checker patroon van Vans. De veters kleuren samen met de middenzolen wit en maken het paar helemaal compleet.

9. NA-KD Quilted Oversized Overshirt

SIDESTEP Sale

Wil je je outfit een extra boost geven? Dit oversized overshirt van NA-KD is daar geschikt voor. Het shirt is volledig in het paars gezet en heeft een quilted design gekregen.

10. Nike Blazer Mid ’77

Nike Blazer mid
SIDESTEP Sale

We sluiten onze favoriete picks af met de Nike Blazer Mid voor de dames. De sneaker kleurt wit en heeft vergeelde accenten. Dit geeft het paar een retro uitstraling. De Swoosh op het middenpaneel is in het zwart gestikt en maken het paar helemaal compleet.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de SIDESTEP sale. Uiteraard kun je op de website nog een hoop andere afgeprijsde artikelen vinden. Wil je liever zelf door de sale heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!