Skip to content
Staff Picks

Krijg tijdelijk 20% korting tijdens de Footshop Flash Sale

28 maart 2022 16:00
Krijg tijdelijk 20% korting tijdens de Footshop Flash Sale

Footshop is terug met een grote Flash Sale. Vanaf maandag 28 maart tot en met maandag 4 april krijg je 20% korting op bestellingen boven de €100,00. Om de korting te ontgrendelen is het belangrijk om de code ‘EXTRA20NL’ in te voeren tijdens het afrekenen. Alleen dan wordt de korting verrekend. De kortingscode is niet geldig op afgeprijsde artikelen en op ULE, Jordan en Apple.

Om jou alvast voor te bereiden op de lente hebben wij onze favoriete voorjaarsartikelen op een rijtje gezet. Alle prijzen zijn zonder de verrekende korting. Scroll je liever zelf door het assortiment van Footshop? Klik dan op de knop hieronder.

Kleding

1. Daily Paper Mamun Jacket

Tijdens het voorjaar is een goede tussenjas essentieel in jouw wardrobe. Het Daily Paper Mamun Jacket is een lichtbeige jas en heeft een simpel uiterlijk. Aan de voorkant zitten vier zakken in een donkerdere beige tint. Boven de linkerzak zit het Daily Paper logo.

Het Daily Paper jasje kost zonder korting €199,95.

Footshop Flash Sale Daily Paper Mamun Jacket
Daily Paper Mamun Jacket

2. Patta Lucky Charm T-Shirt

Laagjes, laagjes en nog meer laagjes. In de lente is het ’s ochtends vaak nog fris, maar in de middag een stuk warmer. Een t-shirt als basis onder de rest van jouw kleding is dan erg handig. Dit Patta Lucky Charm T-Shirt heeft een simpele voorkant, maar een speelse achterkant.

De prijs van het Patta t-shirt is €47,95.

Footshop Flash Sale Patta Lucky Charm T-Shirt
Patta Lucky Charm T-Shirt

3. The North Face M Cyclone Coaches Jacket

Een ander comfortabel en stijlvol tussenjasje is het The North Face M Cyclone Coaches Jacket. Het jack is in een lichtgroene kleur en heeft een minimalistisch ontwerp. De jas heeft een rechte pasvorm met een kraagje. Het coaches jacket is te sluiten door middel van een rits.

Zonder de kortingscode kost het jasje van The North Face €94,95.

Footshop Flash Sale The North Face M Cyclone Coaches Jacket
The North Face M Cyclone Coaches Jacket

4. Stüssy Stock Logo Crewneck

Deze Stüssy Stock Logo Crewneck is in het grijs en heeft een simpel design. De gehele trui is in ‘Heather Grey’ waardoor je deze sweater met bijna alles wel kan stijlen. Op de linkerborst is het Stüssy logo geborduurd in het wit. De rug is blanco.

De Stüssy trui kost €122,95.

Footshop Flash Sale Stüssy Stock Logo Crewneck
Stüssy Stock Logo Crewneck

5. Arte Antwerp Tristian Triple Pants

De Arte Antwerp Tristian Triple Pants zijn net als de Stüssy trui hierboven in ‘Heather Grey’. De joggingbroek is gemaakt van katoen en heeft een elastische band rondom de taille en rondom de enkels. Op de linkerpijp staat het Arte logo met drie hartjes erboven.

De prijs van de Arte joggingbroek is €99,95 zonder de korting.

Footshop Flash Sale Arte Antwerp Tristian Triple Pants
Arte Antwerp Tristian Triple Pants

Sneakers

1. adidas Campus 80s | GX9405

De adidas Campus 80s zijn een laag model en passen bij veel verschillende outfits. Het bovenwerk is gemaakt van suède, wat voor een elegante uitstraling zorgt. Aan de zijkant zitten de drie adidas strepen van leer en in het wit, net als de heeltab. De rest van het bovenwerk is donkerblauw. De zool is iets vergeeld voor een vintage look.

De adidas sneakers kosten zonder korting €99,95.

Footshop Flash Sale adidas Campus 80s
adidas Campus 80s

2. Converse Chuck Taylor All Star 70 Hi | 162050C

Met de Converse Chuck Taylor All Star 70 Hi sla je de plank nooit mis. Het silhouet is erg tijdloos en te stijlen met een hoop verschillende outfits. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van canvas en is in het zwart. Dit model staat bekend om de rubberen neus, die overloopt in de zoolrand.

De prijs van deze All Star is €99,95.

Footshop Flash Sale Converse Chuck Taylor All Star 70 Hi
 Converse Chuck Taylor All Star 70 Hi

3. adidas Niteball | GY8566

De adidas Niteball heeft een uniek en stoer uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende materialen waaronder mesh, leer en suède. Naast diverse materialen, wordt er ook gebruik gemaakt van diverse kleuren. Het bovenwerk is bedekt in lichtgrijze, donkergrijze en zwarte tinten. De middenzool daarentegen is in een lichte crème kleur.

Zonder de Footshop Flash Sale kortingscode kost de Niteball €120,00.

Footshop Flash Sale adidas Niteball
adidas Niteball

4. Asics x AWAKE Gel-Kayano 21 | 1201A459-020

Asics en AWAKE hebben samen een Gel-Kayano 21 uitgebracht. De sneaker heeft een ruige uitstraling en is een echte eye-catcher. Op het bovenwerk wordt er vooral gebruik gemaakt van suède en mesh en van grijs en beige. Op de hiel zitten rode en blauwe accenten. De Gel-zool zorgt voor extra demping.

De Gel-Kayano 21 kost €215,00.

Footshop Flash Sale Asics x AWAKE Gel-Kayano 21
Asics x AWAKE Gel-Kayano 21

5. Nike Blazer Low ’77 Jumbo | DN2158-100

De Nike Blazer Low ’77 Jumbo heeft een extra grote Swoosh aan de zijkant van de sneaker. Op dit paar is de Swoosh oranje, wat voor een kleurrijke toevoeging zorgt op het witte bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van leer, met een suède hiel en suède neusrand.

De prijs van deze Blazer Low is €99,95 zonder korting.

Footshop Flash Sale Nike Blazer Low '77 Jumbo
Nike Blazer Low '77 Jumbo

De Footshop Flash Sale is tot en met maandag 4 april actief. Vergeet niet de code ‘EXTRA20NL‘ in te voeren tijdens het afrekenen om de korting te ontgrendelen.