Skip to content
Newsfeed

Krijg nu 30% korting op de PUMA Summer Styles

29 juli 2022 18:10
Krijg nu 30% korting op de PUMA Summer Styles

De PUMA Summer Sale, waarbij de korting oplopen tot wel 50%, is al even geleden van start gegaan. Nu krijg je tot en met zondag 31 juli 2022 nog eens 30% korting op summer styles. Om de actie te laten gelden hoef je alleen de kortingscode ‘SUMMER30‘ toe te voegen bij het afrekenen.

Met deze stapelkorting actie is het de perfecte kans om voordelig je favoriete PUMA summer items in te slaan. Zo scoor je nu met flinke korting verschillende Formula 1 geïnspireerde streetwear pieces zoals deze Ferrari Track Jacket of deze waterbestendige Mercedes-AMG broek (er zijn ook genoeg Red Bull items voor de Max fans):

Ook vind je in de PUMA Summer Sale verschillende technische streetwear pieces. Bijvoorbeeld de Chrome Roads Pack Shell Jacket, die is voorzien van een winddicht, waterafstotend materiaal. Of de duurzame, geweven SWxP trackpants met een wafelpatroon.

Dit zijn een paar highlights uit de PUMA Summer Sale. Natuurlijk vindt je ook enkele PUMA trend sneakers voor de zomer in de sale. Scroll jij liever zelf tussen de honderden afgeprijsde producten? Klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet de code ‘SUMMER30’ toe te voegen bij het afrekenen voor de 30% korting!