Skip to content
Staff Picks

Krijg exclusieve korting bij Freshcotton met Sneakerjagers

4 maart 2022 00:47
Krijg exclusieve korting bij Freshcotton met Sneakerjagers

Heb jij nog een nieuwe outfit nodig? We got you! Alleen dit weekend hebben onze vrienden van Freshcotton een speciale kortingscode voor onze community van Sneakerjagers. Met de code ‘SNKRJGRS15’ krijg je 15% korting op een hoop verschillende items. De code is geldig van vrijdag 4 maart tot en met zondag 6 maart. De code is niet geldig op sale artikelen.

Om jou inspiratie te bieden voor jouw volgende nieuwe outfit hebben wij onze favoriete items op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door het aanbod van Freshcotton? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakers

Freshcotton heeft een groot aanbod aan sneakers. Naast de bekende sneakers van adidas, Nike en New Balance verkopen ze ook schoenen van Clarks en Dr. Martens.

1. adidas Niteball | GY8567

De adidas Niteball heeft een excentrieke uitstraling. Het bovenwerk bestaat uit verschillende lagen en materialen, net als de middenzool. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van lichte crème tinten in combinatie met legergroen. Dit kleurenschema wordt ook doorgezet op de midden- en buitenzool.

Tijdens de Freshcotton x Sneakerjagers actie kost dit paar €101,96.

Freshcotton x Sneakerjagers adidas Niteball

2. Nike Waffle One | DA7995-100

De Nike Waffle One heeft een clean uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van transparante mesh, met suède en lederen accenten. Het suède is in een licht beige kleur op de overlays. De Swoosh aan de zijkant is in het wit en van leer. De middenzool is wit en het buitenzool is in het zwart.

De Waffle One kost tijdelijk €84,96.

Nike Waffle One

3. Nike Blazer Mid ’77 Jumbo | DD3111-103

De Nike Blazer Mid ’77 Jumbo heeft een bovenwerk gemaakt van leer. Het opvallendste detail is de grote Swoosh aan de zijkant van de schoen. Vandaar ook de naam ‘Jumbo’. De Swoosh is in het lichtblauw, net als de stiksel details rond de teen. De rest van het bovenwerk is in het wit.

Met de code ‘SNKRJGRS15‘ kost dit paar €93,46.

Freshcotton x Sneakerjagers Nike Blazer Mid '77 Jumbo

4. Reebok Club C Revenge | GX0386

Deze Reebok Club C Revenge maakt gebruik van donkerblauw en geel. De donkerblauwe kleur komt terug op de branding, heeltab en voering. De gele kleur is te zien op de streep die aan de zijkant van het bovenwerk loopt. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van leer en heeft een suède rand rondom de neus.

De prijs van de Reebok Club C Revenge is nu €76,46.

Reebok Club C Revenge

5. Clarks Originals Wallabee Maple Suede

De Clarks Originals Wallabee Maple Suede is zoals de naam al zegt, volledig gemaakt van suède. De gehele schoen heeft een zachte beige kleur. De zool is bij de hak wat hoger en heeft ook een lichte kleur. De buitenzool heeft een nihil profiel.

De Wallabee kost tijdelijk €135,96.

Clarks Wallabee Maple Suede

Kleding

Freshcotton verkoopt niet alleen schoenen, maar ook kleding. Voor merken als ByParra, Stüssy, Carhartt WIP en Dickies ben je hier aan het juiste adres.

1. Patagonia M’s Classic Retro-X Vest

Het Patagonia M’s Classic Retro-X Vest houdt jou nog lekker warm tijdens de koelere lentedagen. De bodywarmer is compleet gemaakt van een warm fleece materiaal. Op de linkerborst zit een borstzak met een ritssluiting en het Patagonia logo.

Tijdens de Freshcotton x Sneakerjagers actie kost de bodywarmer €127,46.

Patagonia M's Classic Retro-X Vest
Freshcotton x Sneakerjagers Patagonia M's Classic Retro-X Vest

2. Stüssy Stüssy Sport Sweater

De Stüssy Sport Sweater van Stüssy heeft een minimalistisch design. De gebreide trui is helemaal in het rood en valt dan ook enigszins op. Op de borst staat ‘Stüssy Sport’ in donkerblauw. Op de rug staan geen graphics.

De Stüssy trui kost tijdelijk €152,96.

Stüssy Stüssy Sport Sweater
Freshcotton x Sneakerjagers Stüssy Stüssy Sport Sweater

3. ByParra College Horse Crewneck

De ByParra College Horse Crewneck heeft een grafische print op de borst. De trui is gemaakt van katoen en in het lichtgrijs. Op de borst staat ‘Par’ in grote universiteitsstijl letters en eronder staat ‘Ra’. Onder de tekst zie je nog een illustratie van een paard.

Met de code ‘SNKRJGRS15‘ kost deze trui €89,21.

ByParra College Horse Crewneck
Freshcotton x Sneakerjagers ByParra College Horse Crewneck

4. The New Originals 9-Dots T-Shirt

Het 9-Dots T-Shirt van The New Originals heeft een simpel ontwerp. Het gehele t-shirt is wit met een zwarte graphic op de borst. De graphic bestaat uit negen punten met ‘The New Originals’ eronder. Op de linkermouw zit een patch met het logo van The New Originals.

De prijs van het t-shirt is nu €55,21.

The New Originals 9-Dots T-Shirt
Freshcotton x Sneakerjagers The New Originals 9-Dots T-Shirt

5. Arc’teryx Delta Lt Zip Neck

Naast de bekendere merken verkoopt Freshcotton sinds kort ook items van het outdoor merk Arc’teryx. Eén van de items is de Delta Lt Zip Neck. Dit jack is in het zwart en heeft een halve rits aan de voorkant. Op de mouw staat het logo van Arc’teryx met een kleine zak.

Het jack kost tijdelijk €84,96.

Arc'teryx Delta Lt Zip Neck
Freshcotton x Sneakerjagers Arc'teryx Delta Lt Zip Neck

De Freshcotton actie voor onze Sneakerjagers community geldt van vrijdag 4 maart tot en met zondag 6 maart. Vergeet niet de code ‘SNKRJGRS15‘ in te voeren tijdens het afrekenen om de 15% korting te ontgrendelen. Don’t sleep on this one and head over to get yourself a fresh jacket, tee, pair of sneakers or even an entire outfit.