Skip to content
Staff Picks

Krijg 40% korting op de Chuck Taylor All Star Lugged

13 augustus 2021 11:00
Krijg 40% korting op de Chuck Taylor All Star Lugged

De Chuck Taylor All Star Lugged is in de sale bij Converse. Met de code ‘LUGGED40‘ krijg je 40% korting op je aankoop tot en met zondag 15 augustus. Ben jij benieuwd welke styles hier onder vallen? Scroll dan gauw naar beneden.

Dit ruige model van Converse is ontworpen voor dames. Het model wordt ook wel de ‘stadsavonturier‘ genoemd. Dit komt omdat de Chuck Taylor een echte icoon is in de steden en op straat. Door meer outdoor-elementen toe te voegen aan het klassieke model kan je de sneaker in de steden en in de bergen dragen. Het model valt wat groter dus het wordt aangeraden om een halve maat kleiner te bestellen.

Chuck Taylor All Star Lugged | 565902C

Deze Chuck Taylor All Star Lugged heeft een wit bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van canvas. Zoals je ziet is dit model wat ruiger dan de gewone Chuck Taylor All Star. De zool is verhoogd. Deze rubberen plateauzool zorgt voor meer grip op de weg en maakt dit model bijna een laars.

Dit model kost met de korting €51,00 in plaats van €85,00. Klik op de afbeelding om dit model in het wit te kopen.

Chuck Taylor All Star Lugged
Lugged canvas

Chuck Taylor All Star Lugged | 565901C

Met de herfst om de hoek zijn witte sneakers altijd een beetje riskant. Daarom heeft Converse het Lugged model met een zwart bovenwerk. Deze colorway wordt minder snel vies en is nog steeds stijlvol. De rubberen neus en de zool zijn wel nog in het wit. Ook het logo op de binnenkant van de enkel heeft een lichte kleur.

Dit model kost met de korting €51,00 in plaats van €85,00. Klik op de afbeelding om dit model in het zwart te kopen.

Chuck Taylor All Star Lugged
Lugged canvas

Lugged Leather Chuck Taylor All Star | 567165C

De Lugged Leather Chuck Taylor All Star is nog fijner in de koudere maanden. Het bovenwerk van dit model is gemaakt met soepel duurzaam leer. Zo blijft de sneaker comfortabel, maar ook warmer in de herfst en in de winter. Door de dikke rubberen zool kan je makkelijk elke ondergrond aan.

Dit model kost met de code ‘LUGGED40’ €57,00 in plaats van €95,00. Klik op de afbeelding om de lederen variant in het wit te kopen.

Chuck Taylor All Star Lugged Leather
Lugged leather

Lugged Leather Chuck Taylor All Star | 567164C

De lederen uitvoering van het Lugged model is niet alleen in het wit verkrijgbaar, maar ook in het zwart. Op de afbeeldingen hieronder krijg je een duidelijke impressie van het duurzame leer op het bovenwerk. De neus en zool zijn wel in het wit, net als de veters.

Dit model kost met de code ‘LUGGED40’ €57,00 in plaats van €95,00. Klik op de afbeelding om de lederen variant in het zwart te kopen.

Chuck Taylor All Star Lugged Leather
Lugged leather

Vergeet niet: de korting krijg je alleen als je de code ‘LUGGED40‘ invoert tijdens het afrekenen. Zonder de code gaat de korting niet van de prijs af.

Wil jij vaker op de hoogte zijn van de beste deals en steals bij merken als Nike, adidas, New Balance en Converse? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs regelmatig in de gaten.