Skip to content
Staff Picks

Krijg 30% extra korting op de Puma Sale

2 februari 2022 16:45
Krijg 30% extra korting op de Puma Sale

Vanaf woensdag 2 februari tot en met zaterdag 5 februari krijg je 30% extra korting op de Puma Sale. Om de korting te ontgrendelen is het belangrijk om de kortingscode ‘PUMA30’ in te vullen tijdens het afrekenen. Zo shop je de items voor een lagere prijs.

Om wat inspiratie te bieden voor jouw volgende aankoop hebben wij een overzicht gemaakt. In dit overzicht staan onze favoriete items die nu in de sale zijn bij Puma.

Herenkleding bij Puma

Een hoop kledingitems voor heren zijn in de sale bij Puma. Je kan verschillende t-shirts in samenwerking met Mercedes scoren of een AC Milan voetbaljersey voor een veel lagere prijs. Ook zijn er comfortabele joggingbroeken in de sale. De prijs onder de items is inclusief de 30% extra korting met code ‘PUMA30’.

Puma Mercedes F1 Logo t-shirt
€13,97
AC Milan Replica jersey
€31,47
Puma BMW M Joggers
€34,97
Evostripe joggers
€27,97

Herenschoenen bij Puma

Niet alleen kledingitems zijn in de sale bij Puma, maar ook een hoop verschillende kicks. Bij Puma kan je terecht voor simpele sneakers zoals de Clasico Premium L of de Rudolf Dassler Legacy Laundry Boys Basket. In de sale kan je ook ruigere kicks vinden zoals de Porsche Legacy Mirage Sport sneakers en de Enzo Sport hardloopschoenen.

Rudolf Dassler Legacy Laundry Boys Basket
€52,47
Puma Enzo sport running shoes
€33,57
Porsche Legacy Mirage Sport sneakers
€62,97
Puma Classico Premium L sneakers
€34,97

Dameskleding bij Puma

Niet alleen heren kunnen terecht bij de Puma Sale, maar ook dames. Voor de dames zijn een hoop verschillende kledingitems in de uitverkoop. Een puffer jas met een hoge kraag of een geribde lange mouwen top? Deze items zijn nu voor een nog lagere prijs verkrijgbaar met de kortingscode ‘PUMA30’. De prijs onder de afbeeldingen is de eindprijs.

Puffer jacket
€80,47
Puma Classics ribbed top long-sleeved
€19,57
Wide leg joggers
€27,97
Puma CLSX Sherpa pants
€34,97

Damesschoenen bij Puma

Puma heeft voor de dames een hoop modieuze sneaker modellen in de uitverkoop. Veel van deze modellen zijn verkrijgbaar in andere kleurenschema’s. Zo is er voor iedereen wel een schoen die bij hen past. Vergeet niet de code ‘PUMA30’ in te voelen tijdens het afrekenen voor 30% extra korting.

Suede Mayu UP sneakers
€38,47
Puma Cali Star Metal trainers
€48,97
Cruise Ride GL sneakers
€52,47
Puma Smash Platfrom v2 SD sneakers
€33,57

De 30% extra kortingscode ‘PUMA30‘ is geldig vanaf woensdag 2 februari tot en met zaterdag 5 februari 2022. Wil jij meer items in de uitverkoop bekijken? Klik dan op de knop hieronder voor alle deals van Puma.