Skip to content
Newsfeed

Koop nieuwe ASICS hardloopsneakers en krijg 20% korting op outfits

14 augustus 2023 16:00
Koop nieuwe ASICS hardloopsneakers en krijg 20% korting op outfits

Of je nou een ervaren of een beginnende hardloper bent deze ASICS sale is perfect als je een passie voor de sport hebt. Bij aankoop van je favoriete ASICS hardloopsneakers krijg je 20% korting op je bijpassende outfit. Ga het hardloopseizoen comfortabel van start en profiteer nu van de korting!

ASICS staat over het algemeen bekend om zijn hardloopschoenen. De modellen zijn gebruiken geavanceerde technologieën zodat jij geen blessures oploopt tijdens je run. Kies bijvoorbeeld voor de GEL-SONOMA 7 GTX een sneaker met perfecte demping en ook nog eens waterdicht.

ASICS

Als het boven de 10 graden is, is een outfit als een korte broek en een shirtje voldoende. Bij ASICS kan je kiezen uit een breed assortiment aan sportoutfits. Hier hebben wij enkele suggesties voor jou klaargezet, wil je toch zelf even kijken in het assortiment, klik hier. Je krijgt ook 20% korting op kledingitems die al afgeprijsd zijn!

Laat deze kans niet voorbijgaan en ren snel naar de ASICS website. Krijg nu 20% korting op je sportoutfit bij aankoop van nieuwe ASICS sneakers. Check regelmatig onze Sneakerjagers news pagina en mis nooit meer een sneaker gerelateerde sale.