Skip to content
Newsfeed

KAWS x The North Face collab dropt in 2022

5 januari 2022 11:32
KAWS x The North Face collab dropt in 2022

The North Face komt samen met KAWS en droppen binnenkort een collectie. Op 4 januari 2022 teasde KAWS de samenwerking en postte een Instagram foto met daarop een paar The North Face Mountain jacks. Wanneer de items gereleased zullen worden, is nog onbekend.

The North Face begint het jaar sterk. Na 2021 afgesloten te hebben met een Gucci collab, komt het merk nu samen met kunstenaar Brian Donnelly, ook wel bekend als KAWS. KAWS staat bekend om zijn cartoon achtige kunstwerken en heeft in 2021 ook samengewerkt met merken als Nike, Comme des Garçons en Human Made.

In deze samenwerkingen met KAWS, komen de bekende ‘XX’ terug op veel items. Deze twee kruisjes zijn ook te spotten op de jacks in samenwerking met The North Face. Op de foto zien we twee jacks. Deze kleuren grijs en roze. Ook zien we op de achtergrond een derde jack, deze lijkt lichtgrijs met groen te zijn.

Op de items zien we een camouflage print. Op de schouders zijn elementen gezet waarop de logo’s van beide merken te zien zijn. Zo zien we op de linker schouder de twee ‘XX’ terug komen en is op de rechterkant het logo van The North Face gestikt. Het TNF Mountain jacket heeft een outdoor look en komt met capuchon.

Wanneer de KAWS x The North Face collab gereleased zal worden, is nog onbekend. Wel kunnen we de items uit de samenwerking hoogstwaarschijnlijk in 2022 verwachten.

KAWS x The North Face collab 2022
KAWS x The North Face collab 2022