Skip to content
Brand

Karl Kani outfit trends en sneakers bij Snipes

3 december 2022 12:22
Karl Kani outfit trends en sneakers bij Snipes

Het merk Karl Kani is al jaren een grote naam in de streetstyle en staat bekend om zijn opvallende ontwerpen. Je ziet overal jassen, T-shirts en sneakers met het ‘Kani’ label. Snipes heeft een groot aanbod aan artikelen, daarom hebben we een paar on trend Karl Kani outfits en sneakers for jullie uitgezocht die goed passen bij het huidige seizoen.

Karl Kani Outfits for Men

Karl Kani Outfit NO. 1

We beginnen met een beige outfit voor de heren. Een beige hoodie komt in combinatie met een oversized cargo broek. Aangezien het in de winter erg koud kan zijn, raden we aan een shirt onder de hoodie te dragen. De look wordt compleet gemaakt met een fris baseball jack en een paar 89 PRM sneakers.

Small Signature Essential tee
Small Signature Essential hoodie off white
OG Washed Cargo Pants
OG Block College Jacket
89 PRM

Karl Kani Outfit NO. 2

De tweede outfit past perfect in de scene. Een oversized hoodie met coole vintage elementen komt in combinatie met een behaaglijk pufferjack. Om de look af te maken kun je een eenvoudige werkbroek en een effen 89 LXRY dragen.

Varsity OS Hoodie
OG Teddy Puffer Vest
Retro Tapered Workwear Denim
89 LXRY

Karl Kani Outfits for Women

Karl Kani Outfit NO. 1

Laten we verder gaan met een outfit voor onze WMNS. Je kunt deze trui met mooie accenten in turquoise combineren met een leren broek met wijde pijpen. Maak je look af met een bijpassende beanie en een grote shopper in het zwart.

Retro Emblem Polo Neck Rhombus Sweater
Small Signature PU Wide Fit Pants
Signature Fisherman Beanie
Retro Fake Leather Shopper
89 Up Logo

Karl Kani Outfit NO. 2

We sluiten onze lijst van Karl Kani trend outfits bij Snipes af met een outfit die in combinatie komt van neutrale kleuren. De focus van de look is de Varsity Teddy Jacket met het grote ‘Kani’ logo. Combineer hem met een eenvoudige jeans, een kleine handtas voor essentiële zaken en een paar 89 High PRM.

Small Signature Hoodie Long Fit
Varsity Teddy Jacket
OG Wide Leg Twill Pants
Signature Fake Leather Handbag
89 High PRM

Zat er toch niets voor je tussen? Bekijk dan de hele collectie bij Snipes via de button:

Als je op zoek bent naar meer sneaker nieuws, inspiratie, release informatie en meer rondom sneakers en streetwear, neem dan gerust een kijkje op de Sneakerjagers nieuwspagina! Of volg @outfitsbysneakerjagers op Instagram.