Skip to content
Newsfeed

Karhu x Spectrum x Egs presenteren de Aria 95 ‘Three Letters’

18 april 2024 07:36
Karhu x Spectrum x Egs presenteren de Aria 95 ‘Three Letters’

Karhu heeft samen met Spectrum en graffitiartiest Egs gewerkt aan de limited edition Aria 95 ‘Three Letters’. Deze release staat voor de deur, dus lees snel verder!

Het ontwerp van de Karhu Aria 95 haalt zijn inspiratie uit de glaskunst van Egs, een beroemde Finse graffitikunstenaar. De sneaker is gevormd door een bovenwerk van hoogwaardige materialen. Denk aan lang- en kortharig suède, bewerkt leer en nylon ripstop details, allemaal in lichte kleuren.

Daarnaast zijn op de hakken opvallende E-G-S vormen in reliëf aangebracht. Deze letters zijn trouw aan de kleuren en vormen van Egs’s originele graffiti en kunstwerken. Verder bootst de transparante buitenzool glas na en toont de handelsmerkpatronen van Egs.

De toewijding aan artistieke uitvoering gaat zelfs door tot in de binnenzolen van de sneakers. Hier zijn eigen schetsen van Egs en co-branded logo’s te vinden. Bovendien bevat deze limited edition Aria 95 ‘Three Letters’ twee sets veters. Tot slot, om het ontwerp compleet te maken, presenteert de sneaker zich in een op maat gemaakte doos met bijpassend inpakpapier.

De Spectrum x Egs x Karhu Aria 95 ‘Three Letters’ is verkrijgbaar vanaf 18 april in Spectrum winkels en vanaf 19 april online op spectrumstore.com. De wereldwijde release staat gepland voor 3 mei 2024 op Karhu.com en bij geselecteerde retailers.

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor een volledig overzicht van verkooppunten!

Spectrum x Egs x Karhu Aria 95 'Three Letters'
Spectrum x Egs x Karhu Aria 95 'Three Letters' on feet
Spectrum x Egs x Karhu Aria 95 'Three Letters'
Spectrum x Egs x Karhu Aria 95 'Three Letters' buitenzool
Spectrum x Egs x Karhu Aria 95 'Three Letters'