Skip to content
Newsfeed

Junya Watanabe MAN en New Balance droppen de 1906 Loafer

23 januari 2024 09:48
Junya Watanabe MAN en New Balance droppen de 1906 Loafer

Het ziet er veelbelovend uit voor Junya Watanabe dit jaar. Tijdens de Paris Fashion Week 2024 werden verschillende samenwerkingen aangekondigd, waaronder opvallende partnerships met Levi’s en Palace. Toch springt één ontwerp er echt uit: de Junya Watanabe MAN x New Balance 1906 Loafer. Bekijk de eerste beelden van het nieuwe silhouet hier!

In een chique wit kleurenschema is de New Balance 1906 opnieuw vormgegeven als een loafer. Het bovenste deel van de schoen bevat de klassieke loafer-stijl met wit leer en een penny teenstuk. De bekende toe guards, midsole en sole van het originele model zijn behouden.

Enkele extra kenmerken die opvallen zijn het Junya Watanabe label op de tong en een bescheiden New Balance label aan de zijkant van de loafer. Tot slot wordt het ontwerp afgewerkt met een zwarte buitenzool, wat tevens zorgt voor een opvallend contrast.

Verwacht wordt dat de Junya Watanabe Man x New Balance 1906 Loafer ergens in de herfst van 2024 zal droppen. Jammer genoeg hebben we nog geen exacte datum, dus houd de Sneakerjagers releasekalender voor de laatste updates.